Spring naar bijdragen

Michel B

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Michel B

  • Verjaardag 19/02/1967

Michel B's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb een set (L+R) crystal clear koplampen voor een GC ZJ nieuw in de doos liggen. stuur me een berichtje bij interesse. Michel
  2. Ik heb een set crystal clear koplampen (L+R) voor een GC ZJ nieuw in de doos liggen. Voor 250,- euro mag je meenemen. Michel
  3. Ik heb een set crystal clear L+R liggen. Mag je meenemen voor 250,- Michel
  4. Op marktplaats heb ik een advertentie gezien van iemand uit susteren (Limburg) Heldere koplampen a 399,-
  5. Libero, je had gelijk. kosten 12.95 voor een nieuwe radiator dop ! Er zat al een 16 PSI op dus dat heb ik ook maar zo gehouden. Het kleine ontluchtings dopje was kapot: druk opbouw. Nu ontluchte het sysyeem weer en kon ik driemaal koelvloeistof bijvullen. Totaal 5,5 liter (!) was het riool ingelopen........ Bedankt voor de tip !!!
  6. hoe komt het dat de radiatorslang van de radiator klapte ? Als er geen contact gemaakt wordt gaat de thermostaat dan helemaal open en ontstaat er een hitte stuwing resulterend in hetgeen gebeurde ? Ik heb hem net een week............. Is er iemand die het herkend ?
  7. Nadat ik mijn GC 98 5.9 voor de deur parkeerde en de voordeur opende,hoorde ik een doffe klap en zag rook onder de kap en koelsleuven komen. De bovenste radiatorslang was los geklapt en ik heb zo'n 2 a 3 liter koelvloeistof verloren. Het reservoir echter blijft keurig op peil. De motor temp was onder het rijden gewoon 100 graden (zo'n 140 km gereden met 120 km/uur) Als ik nu start is de motor rap op temp en loopt op tot 115 graden. De fan slaat nog niet aan. De slang (radiator in) wordt niet echt warm maar het gedeelte voor de termostaat sensor wel. Als ik de motor afzet wordt ook het gedeelte van de slang aan de radiator heet (bloedheet). Ik zie geen doorvoer bij de radiator dop en de kachel aanzetten doet ook niks aan het koelvloeistof niveau (blijft perfect op peil terwijl ik een redelijke beekje onder de auto had lopen.) Is mijn waterpomp overleden of de sensor van de thermostaat ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...