Spring naar bijdragen

JohnR

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over JohnR

  • Verjaardag 23/02/1969

JohnR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Oke, ik zal eens contact op nemen.. Bedankt!
  2. hallo, Ik heb een Grand Cherokee 5.9 V8 van 1998. De Limited slip kraakt bij scherpe bocht, deze moet vervangen worden. Weet iemand een adresje in Drenthe/Friesland/Overijssel/Gelderland waar ik hem goed kan laten repareren?
  3. Te koop aangeboden een Grand Cherokee 5.9 V8 van 1998. Helaas moeten we van deze ontzettend fijne auto afscheid gaan nemen ivm lease auto. Afgelopen voorjaar is de automaat gereviseerd. In augustus zijn er twee nieuwe Goodyear Wrangler All Weather banden op gekomen. Limited slip kraakt bij scherpe bocht, deze moet vervangen worden. Brandstof: benzine Kilometerstand: 139400 APK tot augustus 2010 Vraagprijs 5000,- (rekening gehouden met vervanging van Limited slip)
  4. Het probleem lijkt te zijn opgelost. De auto is terug geweest naar de Boer Transmissie, deze heeft wederom de automaat bekeken, maar alles tot aan de kabelboom was in orde. Maar de storing bleef. Toen hebben ze de zekeringkast onder de moterkap maar eens los gehaald. De boel bleek totaal gecorrodeerd. Na het reinigen van de zekeringen en relais was de storing direct verdwenen!! Alle lof voor Jan van de Boer Transmissie, hij bleef zoeken en denken en is er gelukkig uitgekomen.
  5. JohnR

    Jeep onderhoud in Drenthe?

    Oke, ik had hem al een mailtje gestuurd, maar nog geen reactie gehad. Maar als hij zondag terug komt dan zal ik nog wel van hem horen...
  6. JohnR

    Jeep onderhoud in Drenthe?

    Hallo, Ik heb de laatste tijd nogal wat pech met mijn Grand Cherokee 5.9 V8 uit 1998. Weet iemand misschien een goed adres in Drenthe of Overijssel waar niet meteen mijn poot wordt uitgetrokken? Er moet werk worden gedaan aan de achteras (rammelt), APK, remschijven en 2 nieuwe banden.
  7. Ter aanvulling: alle kabels zijn doorgemeten en waren ok bevonden. De computer blijft de storing houden van: 3-4-schakel selenoid. Deze is niet te resetten. De automaat zelf ziet er keurig uit. De auto loopt nu in noodstand en rijdt alleen nog maar in de derde versnelling.
  8. Halo, Ik heb een Jeep Grand Cherokee 5.9 V8. Enige tijd geleden schakelde hij niet meer. De automaat is er onderuit geweest en gereviseerd. Toen we de auto terug krijgen schakelde hij weer. Na een paar honderd kilometer deed zich het zelfde probleem weer voor. Terug naar de garage. Deze dachten dat het aan de tussenbak lag. De Jeep dealer heeft de automaat uitgelezen en deze gaf nog een aantal fout codes. Terug naar het revisie bedrijf. Deze zeggen dat de automaat goed is en dat het aan de computer ligt?? Ja, wat is het nou: tussenbak, automaat, computer?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...