Spring naar bijdragen

Markske

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Markske geplaatst

  1. Beste Jeepers, Ben recent bezig geweest met verversen remolie. Allemaal geen probleem totdat ik de olie van koppelingscilinder wilde verversen. Hier zit ook een ontluchtingsnippel op maar ik krijg er geen olie uit als ik 'm een kwartslag open draai en het koppelingspedaal bedien. Geprobeerd met een spijkertje in de nippel of er misschien vuil in de nippel zat, helemaal niets. Het spijkertje hoor je op een metalen plaatje vallen wat je ook ziet zitten aan de buitenkant. Ik heb dit soort ontluchtingsnippels nog niet eerder gezien. Kan iemand mij vertellen hoe ik deze olie kan verversen? M.vr.gr. Markske.
  2. Beste Jeepers, Misschien kunnen jullie mij helpen. Ik ben op zoek naar de originele amerikaanse oranje knipperlichtglaasjes voor een Wrangler JK 2007. In Nederland heb ik al bij diverse amerikaanse carparts leveranciers navraag gedaan maar er is niet aan te komen. I.v.m. de europese richtlijn zijn op Wranglers JK voor de europese markt bollere glaasjes gemonteerd waardoor er geen lamprastertjes geplaatst kunnen worden. Op de amerikaanse modellen lukt dit wel omdat de oranje glaasjes veel platter zijn en daardoor niet buiten het spatbord uitsteken, zie foto. Is het wellicht toch mogelijk om binnen Nederland aan deze glaasjes ( links en rechts) te komen? M.vr.gr. Mark.
  3. Dat is het knipperlicht wat ik bedoel, bedankt. Ik ga proberen of ik het kan krijgen.
  4. Helaas, alle tips van jullie heb ik geprobeerd. Niemand kon mij helpen. Is er echt niemand die iets weet??
  5. Ok, bedankt voor de tip. Ik zal het daar eens proberen. Ze moeten toch ergens uit te halen zijn ;-)
  6. Beste forumleden, Voor mijn Wrangler JK 2007 ben ik op zoek naar de originele amerikaanse oranje knipperlichtglaasjes die op de zijkant van het spatbord zijn gemonteerd. Door de Europese richtlijnen steken de huidige oranje glaasjes meer uit dan de amerikaanse exemplaren waardoor ik geen RVS lamprastertjes kan monteren. Zelfs bij de Jeep dealer was het niet mogelijk de amerikaanse glaasjes te bestellen, de europese werden doodleuk geleverd. Kan iemand mij helpen waar ik alsnog de amerikaanse glaasjes kan krijgen? B.v.d. Markske.
  7. Bedankt voor de link maar hij werkt helaas niet.
  8. Beste Jeepers, Van een 4X4 center bij mij in de buurt kreeg ik te horen dat er totaal geen interieuraccessoires van een JK-2007 meer te verkrijgen zijn. Het gaat om een 17 delige set met ornamenten in zilverkleur voor het dashboard, de 4 portieren, versnellingspook en voor de 4 spaken van het stuur. Weet iemand waar het misschien alsnog uit te halen is? B.v.d. Markske.
  9. Staat toch onder mijn naam, Wrangler JK-2007
  10. Beste leden, Het zal wel aan mij liggen maar ik krijg met geen mogelijkheid de buitenspiegels versteld. Had op z'n minst verwacht dat het electrisch verstelbare spiegels waren. Zelfs in het instructieboekje staat er alleen dat je de spiegels zó moet stellen zodat je een optimaal zicht hebt. Dat kan een kind van 8 zich ook laten invallen. Kan ik de spiegels gewoon verstellen door hard tegen het spiegelglas te duwen, zowel omhoog als opzij? M.vr.gr. Markske.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...