Spring naar bijdragen

jaspervandriel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over jaspervandriel

  • Verjaardag 29/11/1976

jaspervandriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. GJ, Bedankt. De banden die er nu onder liggen zijn Michelin Lattitudes en zien er alle 4 ok uit. Maar ga er toch even naar laten kijken. Of nog andere suggesties. Wat bedoel jij met de achteras?? Lagers? of iets anders. Sorry ik ben helaas nog een leek maar zou graag snel willen bijleren.
  2. Bedankt. Ga gelijk achter FSM aan. Wel nog een vraagje over hoe op speling te controleen van de kruisjes. Ik neem aan dat deze in beide assen zitten welke uit de transfercase komen.
  3. Bedankt voor de snelle reactie en het welkom. Voor zover ik het merk maakt het niet uit of ik versnel of vertraag. tussen deze twee snelheden blijft het gebrom aanwezig. Moet daar wel bij vermelden dat het af en aan is het geluid. Wel met gelijke interval. Ik moet zeggen dat ik een leek ben op het gebied van onderdelen controleren. Hoe kan ik de krijsjes controleren op spelling en war zitten ze allemaal? Sorry. Heb wel een Haynes boek om me te helpen hoop ik.
  4. Hallo, Ik ben nieuw op dit forum en heb een vraag aangaande mijn Cherokee KJ uit 2002. Als ik rij met snelheden boven de 110km/uur dan hoor ik een bromend geluid. Het lijkt alsof er iets resoneert maar ik heb geen idee waar en of wat. Boven de 155km/uur is het weer weg maar ja daar kom je ook niet dagelijks. Heeft een van jullie enig idee van wat het zou kunnen zijn. Alvast bedankt voor de moeite. Het gaat om een KJ uit 2002. 2.5 CRD handgeschakeld en 100.000km gelopen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...