Spring naar bijdragen

Treb

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Treb

  • Verjaardag 02/06/1965

Treb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb zojuist even test uitgevoerd. Wiel omhoog, parttime ingeschakeld en wiel is inderdaad niet rond te draaien. 4 wd moet dus goed functioneren. Was ook op verkeerde been gezet door schok/krakloze overgang van 2 naar 4 wielaandrijving. Niets van te voelen. Dacht dat ik uit de slip was gekomen door goede banden. Zal binnenkort terrein even opzoeken. Iedereen bedankt voor de snelle reacties. Weet jullie te vinden als ik vast sta in de rimboe.
  2. Thanks, ga ik doen. Zal resultaat laten weten.
  3. Bent een aardig kameel, das zeker. Ben echter zelf niet zo zeker dat dit het was. Wanneer ik al rijdende de 4 wd inschakel, tenminste de parttime (ja , ik weet de bezwaren) dan moet ik dit toch merken aan het gedrag van de auto? Kan dit nu zonder bewaren doen, merk helemaal niets, de auto is stil en rustig en blijft dit ook.
  4. Mooi zeg , die snelle reacties hier! Ik heb beide standen geprobeerd. Even de feiten, ik stond in de ondiepe blubber met een aanhangertje en kwam ondanks gas geven niet vooruit. Ik zag mijn linkerachterwiel spinnen vanuit mijn geopende deur. Daarom heb ik fulltime en parttime 4wd achtereenvolgens ingeschakeld. Ik bleef echter spinnen met mijn linker (misschien ook rechter) achterwiel.Er veranderde ogenschijnljk niets. Heel langzaam kwam ik stukje voor stukje naar voren waardoor ik na een minuut ongeveer 5 meter kon afleggen om zo op een droog stukje gras te komen. Heb zo de conclusie getrokken dat de 4 wd niet werkt
  5. Ahum, heb ik dan een selec trac 1? Ik heb n.l. geen console mounted switch zoals in het verhaal van de selec trac 2 wordt vermeld. Ik verstel met de handel de tussenbak en doe niets met een schakelaar.
  6. Goede vraag en zal even verduidelijken, ik zat vast in de modder en de voorwielen waren niet in te schakelen.
  7. Beste mensen, Allereerst mijn waardering voor dit onderhoudende forum. Heb onlangs een in nieuwstaat verkerende cherokee van bwjr. 2000 aangeschaft. De 4 wielaandrijving van de auto is niet in te schakelen. De handle van de selec track geeft goed weerstand maar bij inschakelen van parttime of fulltime 4wd gebeurt er niets. Ook geen piep of kraak. De lampjes op het dashboard functioneren echter wel conform "ingeschakelde" optie. De voorste aandrijfas draait wel tijdens rijden. Met de hand is de voorste aandrijfas niet te verdraaien tijdens stilstand. Wie kan mij vertellen wat er aan de hand kan zijn en hoe dit op te lossen is alvorens ik drastischer stappen neem? Gr, Treb
×
×
  • Nieuwe aanmaken...