Spring naar bijdragen

The Bushmaster

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over The Bushmaster

  • Verjaardag 12/06/1960

The Bushmaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste Ab. Bedankt voor je reactie. Ik heb bij Staman en Jemax ff een mailtje losgelaten. Ik hoop dat ze reageren. Groeten en bedankt.
  2. Hallo. Ik ben op zoek naar het kaartleeslampje, de zgn. paddestoel, voor op het dashboard van de NeKaf. Deze is verwijderd en de gaatjes zijn dichtgesmeerd. Het lijkt er op dat dit af Defensie is gebeurd. Wie heeft er nog één? Ik hoor het graag. Groeten. Gé
  3. Beste Allemaal. Ik heb voor een klein jaar een M38A1 uit 1956 onder mijn hoede. De trotse eigenaar (kennis van mij) gaat studeren in het buitenland, en ik mag er een tijdje in gaan sturen:D. De NeKaf is in uitmuntende staat en heeft "slechts" 18.000 km op de teller staan. Top karretje waar ik in mijn diensttijd veel en leuke kilometers in heb gemaakt. Het onderhoud ga ik zelf uitvoeren. Ik beschik over een werkplaats met brug wat wel zo makkelijk is. Mijn privé auto's onderhoud ik zelf dus enige handigheid is mij wel bekend. Het meeste smeer- en onderhoudswerk is mij bekend, want ik heb een KL werkplaatshandboek. Ik zoek alleen een typenummer en merk voor het oliefilter. Ik heb een aantal automateriaalzaken gebeld, maar niemand kan hier enig zinnig antwoord op geven. Wie weet wat? Ik hoor het graag. Groeten en alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...