Spring naar bijdragen

Pumi4x4

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Pumi4x4

  • Verjaardag 02/08/1965

Pumi4x4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja hoor in 2WD en 4L geen problemen. Alleen bij het wegrijden in de 1 in de eerste 25 meter voelt hij wat schokkerig aan.
  2. Alvast bedankt voor jullie reacties. Ik heb geen losse rubber slangen aangetroffen. Olie ligt er altijd wel ergens op een deel van de motor (het blijft een Jeep...). Wel iets nieuws ontdekt nav testen van de koppeling. Hij slipt niet bij optrekken in de 4 met handrem erop. In 4H valt prima weg te rijden in de 1 en dan de 2, maar na overschakelen naar de 3 dan schiet ie uit de versnelling. Niet uit de 4WD maar alleen nog maar een akelig raspend geluid en geen aandrijving meer. Ramstein, kan dit te maken hebben met de koppeling of heb je andere suggesties? (Of iemand anders natuurlijk)
  3. Hallo, Heb sinds kort een XJ 2,5L uit 93. Om hem uit te proberen zijn we vrijdags naar Budapest gereden en zaterdags weer terug. Na ongeveer 1000 km stonk de auto naar verbrand rubber (niet de banden)! Heb alle velgen gevoeld en de handrem had er niet op gestaan dus alles was mooi koel. Auto trekt niet in het stuur en verbruikt normaal (1:9). Olieverbruik is 0,0 en oliepeil 231 tussenbak en 8.25 achteras differentieel is prima. Geen lekkage van de steekassen bij de wielen. Inmiddels voelt de koppeling wat ruw aan bij het wegrijden in de 1, na de eerste meters gaat alles soepel. Enige wat opgevallen is, is een lekke uitlaat net voor de achterdemper. Stank begint al na 5 minuten zonder meer dan 100 meter te hebben gereden. Is er iemand die me op weg kan helpen voor ik hem in onderdelen heb liggen??? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...