Spring naar bijdragen

lynx67

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door lynx67 geplaatst

  1. lynx67

    Versnellingsbak

    Hallo, Weet iemand nog een goed adresje voor een ruilbak voor een GC 4.0 uit '98? Die van mij dreigt naar de eeuwige jachtvelden te vertrekken.
  2. Mensen, Sinds kort jankt de versnellingsbak van mijn GC 4.0 uit '98. Het begint bij ongeveer 50 KM per uur. Als ik de overdriveuitschakel (lampje brandt) is het geluid weg, wanneer ik de overdrive weer inschakel (lampje uit) is het geluid direct weg! Is dit een geval van banden stellen of moet ik aan andere dingen denken??
  3. Wiellager zou mooi zijn, ga morgen de wielen eens controleren.
  4. Dit is het slachtoffer overigens.
  5. Heren, dames, Mijn CG 4.0 uit '98 begint erg veel lawaai te maken ( grollen) in het vooronder, ik heb het vermoeden dat dit van mijn tussenbak af komt. Ik heb reeds de olie van beide diff's vervangen, olie van van de tussenbak vervangen en de voorste aandrijfas verwijderd en het geluid blijft. Het begint ongeveer bij een snelheid van 50 km. Wanneer ik mijn hendel van de 4 laag opzij duw wordt het geluid erger. Kan iemand mij vertellen waar ik nog meer naar zou kunnen kijken voordat ik mijn tussenbak er tussenuit sloop om deze te vervangen?
  6. Bedankt voor je reactie, hier heb ik wat aan, wanneer ik in de buurt ben kom ik even bij je langs. Groet
  7. Is wel een stoere bak, maar ik ga toch voor een V8 met net even meer paardenkrachtjes, maar evengoed bedankt voor de tip.
  8. Als eerste zal ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Richard en woon in de buurt van Zutphen. Ik ben tot 3 jaar geleden een trotse bezitter geweest van een Jeep GC uit '96, maar zoals te zien bij mijn profiel is deze na een diefstal, een dubbele ramkraak en een achtervolging door de politie in vlammen op gegaan in Frankrijk . Maar als je eenmaal een 8 pitter gewend bent......Ik ben me dus langzaam aan weer aan het rond snuffelen naar een GC V8 uit '94 i.v.m. de bijtelling. Wanneer ik er weer een gevonden heb zal ik deze ombouwen naar grijs kenteken (kan hem op de zaak zetten). Wie kan mij vertellen waar ik aan de blinderingsplaten voor de ramen kan komen en eventueel een tussenschot (kan hem ook van hout maken, maar van kunstof lijkt me makkelijker), en wat gaat mij ongeveer een gas installatie kosten. bij voorbaat dank, groet Richard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...