Spring naar bijdragen

Striker

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Striker

  • Verjaardag 18/11/1984

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2001

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Striker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey Wimbo, Dankje, ik zal er eens naar laten kijken. Het klinkt gelukkig niet zo heel ernstig Kan over een tijdje wel met de APK mee denk ik, Of moet ik haast mee maken omdat het anders ernstige gevolgen kan hebben? Bij "normaal" rijden eigeniljk bijna geen last. Groetjes.
  2. Hoi allemaal, Al enige tijd, misschien al wel zo lang als ik hem heb, bonkt mijn Jeep als ik zeer snel optrek en dan overschakel. Het is niet echt een race-auto natuurlijk dus doe ik het ook bijna nooit. Vandaag een keer wel en als ik dan van twee naar drie schakel, en de kopling wer los laat komen hoor je "bonk".... net alsof de auto vanaf de achteras wat schokt.... bij de andere versnellingen is het minder. Ik heb het ook een klein beetje als ik het gas los laat, maar dat is niet zo hinderlijk. Weet iemand of dit kwaad kan? Groetjes.
  3. Thanx voor alle reachties, Een dezer dagen moet hij voor de APK, dus dan zal ik er wel effe naar laten kijken. Als het veel werk wordt, dan laat ik het wel effe zitten. Ik kan gerust 60.km rijden, zonder ook maar een druppeltje olie te zien. Dus zo heel erg vind ik het nu zelf ook weer niet. Ik houd jullie op de hoogte. Groetjes:bye1:
  4. Gegroet, college Jeepers Afgelopen weekend heb ik een flinke rit (ongeveer 180.km) gemaakt met mijn TJ uit 2001. Bij thuis komst bleek dat hij een klein beetje olie lekt. Volgens mij is het geen motorolie, maar komt het uit de transmissie. Vandaag weer kort ritje gehad naar mijn werk en terug (ongeveer 10.km) en dan lekt hij helemaal niet. Misschien iemand een idee hoe dit kan? Groetjes,
  5. Ehe.. okey, bedankt allemaal. <_< Hij schakelt okey nu... niet helemaal zo als een honda natuurlijk, maar gewoon normaal voor een terreinauto geloof ik. Maar helemaal vertrouwen in de garage heb ik idd niet. Ik blijf er zeker ook niet in de garage voor onderhoud. Weet iemand van jullie nog een goede in de buurt, die ook verstand heeft van Jeep. Woon in de buurt van Veenendaal/Ede. Groetjes <_<
  6. Ben naar de garage geweest. Daar hebben ze de olie ververst, hij doet het nu alleen nog een klein beetje als hij koud is. Maar na een tijdje schakelt prima. Owww.. hij is trouwens niet verhoogt. Wil ik misschien nog wel een keer gaan doen..... Maar is nog toekomst muziek.. Thanx voor alle reacties..
  7. Okey Thanks allemaal. Het hoord dus niet... dat dacht ik al, maar wist ik niet zeker. Ik heb hem gekocht bij Jeep dealer hier in de buurt.... heb nog 5 maanden garantie. gisteren even met ze gebeld.. ik kan hem volgende week langs brengen en dat lossen ze het op, zeggen ze. Dus daar ga ik maar even van uit. Groetjes.
  8. Hallo allemaal, Sinds een paar weken ben ik in het bezit van een Jeep Wrangler 4.0L uit 2001. Ik ben er helemaal tevreden mee, maar nu heb ik een paar dingen die ik ben tegen gekomen. Ik hoop dat iemand van jullie weet of dat dit normaal is of niet. - Als ik opschakel van 2 naar 3 dan geeft de bak een kraaktje. Niet echt tandenpoetsen, maar net vlak voordat hij in zijn versnelling schiet doet tie effe een keer "rrrrkt" Ik trap de kopeling helemaal in, maar dat maakt niets uit. Bij andere versnellingen heb ik het geen last van en met terug schakelen in geen enkele versnelling last van. Is dit iets wat er gewoon bij hoord, of ligt het aan de koppeling of aan de bak?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...