Spring naar bijdragen

rijvers

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over rijvers

  • Verjaardag 15/03/1969

rijvers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hey, Heb eeb GC limited uit 99, en m'n airbaglampje brandt al een hele tijd. Bij m'n garage uit laten lezen maar konden er niet in, toen naar iemand die älles"op kon lossen maar ook die vond niks; conclussie airbagcomputer stuk. Mijn garage zegt dat de kans 95% is dat dat het probleem is. Nu vertellen ze dat me dat 700 eu gaat kosten en dat dat ding bij een dealer aangemeld moet worden, ik vraag me af of ze die computer er niet uit kunnen halen ( ikzelf zou niet weten waar die zich bevind ) en bv een printplaat kunnen vervangen ipv een nieuwe kopen. Iemand hier een antwoord op of ook problemen mee ?
  2. hey allemaal, heb een jeep grand cherokee uit 1999, prima ding tot 2 jaar geleden, motor vervangen. Sindsdien schakelt hij slecht tussen 2 en 3, hij klapt bij bepaalde snelheden terug naar 2 of vooruit naar 3. Bij het vervangen van de motor natyyrlijk nieuwe olie gebruikt, is daar verschil in viscositeit ?De mon teur is met de auto naar een bedrijf geweest in Tilburg en zij vonden dat ie toch nog goed schakelde voor 220000 km, maar ik zit nog steeds met dat schakelprobleem ( erg lastig in bebouwde kom) en ben bang dat ik de bak zo nog verder beschadig. Ik las op het forum over sensoren enzo, zelf ben ik niet zo technisch maar kan iemand me misschien een kleine ( of grote ) tip geven wat te doen ? Ook zit er trouwens een bepaalde zoem in de aandrijfas of iets, als je een bepaalde snelheid rijdt moet je soms klein beetje gaspedaal induwne of juist niet om het te minderen. Weet hier toevallig iemand iets over ?
  3. :rolleyes:hey jongens, heb een jaar geleden een grand cherokee gekocht omdat ik na 4 oude bmw s wel eens een gezinsauto wilden. Kwam een oude 4 ltr limited tegen voor weinig geld 1999, 200000 km. Nu heb ik geen verstand van autos maar als er na 9 mnd al een nieuwe motor in moet ( zuiger gebroken ) schrik ik toch wel ff. Maar goed, laten maken alles goed, behalve versnellingsbak. Na plaatsen nieuwe motor nieuwe olie en filter ingegooid en nu begint ie te slippen. Ook hoor ik wie wie geluiden bij het rijden en klapt hij elke keer bij het overschakelen. natuurlijk heeft die versnellingsbak er ook al 2 ton opzitten dus moet ik alleen die rembanden laten bijstellen of is het beter ( vooral tegen dat klappen ) om de hele bak te laten reviseren ? Denk zelf het laatste gezien er een nieuwe motor inzit. Weet iemand een adres inde buurt van breda om dit te laten doen, of waar kan ik al die onderdelen bestellen, maat van me is nogal handig ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...