Spring naar bijdragen

soepchef

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over soepchef

  • Verjaardag 30/03/1976

soepchef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hallo heb je toevallig ook nog de cps en tps liggen? jeep fan
  2. nee ik heb geen lpg gewoon benzine, maar wat betekend fsm en egr nou weer ? nog nooit van gehoort:no:. wordt er altijd veel met afkortingen gewerkt?
  3. thanks goeie tip, maar waar zit precies de cps en de tps? de stappenmoter heb ik al een keer schoongemaakt alleen niet de schacht , met welk spul kan ik het beste mee schoonmaken? zelf heb ik terpetine gebruikt om de stappenmotor schoon te maken.
  4. oke daar komt die dan : cps, tps en de stappenmotor en 2 luchtslangetjes ik hoop dat het dan beter gaat (ps ik heb pas sins een half jaartje een jeep en ben eigenlijk super blij met dit forum, heb eigenlijk nog nooit gesleuteld aan auto's. maar we proberen het gewoon en ik vindt dat super) en hier kom je heeeeeel veeeel te weten:D. de spulletjes zijn niet nieuw , maakt dat wat uit??
  5. thanks we gaan maar gewoon beginnen!!! heb al wat spulletjes besteld.
  6. beste jeep fans, het probleem is het volgende, als ik afrem met de auto wil hij regelmatig afslaan en de voltmeter en de toerenteller zijn dan onregelmatig. ik heb al de bougiekabels en de bougies vervangen rotor en de verdeelkap. ik heb 2 luchtslangetjes doorgespoten. eerst leek het allemaal goed te gaan. maar helaas kan het ook met vocht te maken hebben?? het lijkt wel of het tijdens nat weer het meer heeft. wie o wie kan me helpen laurence jeep fan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...