Spring naar bijdragen

Bunzing

Forum member
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Bunzing

  • Verjaardag 09/12/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.lenpcustoms.mijnalbum.nl

Bunzing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Heren bedankt. Ik was even bang dat de bankrekening eraan moest geloven. Maar 2 seconden werk en deze jongen rijd weer door het dorp. Helemaal top!
  2. Dat zou zo maar een hoop geld schelen!! Ik neem aan dat de hendel naar boven moet staan voor normaal verkeer?
  3. Domme vraag waarschijnlijk, maar waar kan ik dat checken?
  4. Jawel. Het was ook te mooi om waar te zijn. Hij liep net een paar weken prachtig. Tranen in de ogen. Gelukkig wakkergeschud toen ik de auto niet meer in de versnelling kreeg. Een Chief uit 1976, als ik aan de hendel richting drive of reverse trek dan zie ik als ik in de auto de tunnel losschroef dat naar de bak alles goed beweegt, maar hij trekt hem niet in de versnelling en als ik hem in zijn park wil zetten raspt er iets. Zegt dit iemand iets, moet ik alvast met hamers richting spaarvarkens?? Er zit nog voldoende olie in de versnellingsbak.
  5. Achterste deel bodem, zijkanten binnenkant dak etc. geschuurt en in de rustseal gezet. Komende week weer slijpen en lassen.
  6. Harde achterklep voor mijn chief. Oude is peperkoek.
  7. Zit dat er niet standaard in dan?
  8. eindelijk na 3/4 jaar stilgelegen de chief weer aangepakt. 1 binnenkant spatbord kaal gezet en in de rustblast. Nieuwe bodemplaat voor de helft in de map gegooit. Dit weekend weer schuren en pappen. Heel de benzinetank leidingen etc. eruit gehaalt om overal bij te kunnen. Dus is weer een en ander gesneuveld. Ook verlichting aan het doen, is een beetje een warboel danwel een klotebende. Dit weekend ff foto's maken, post ik die ff.
  9. Nope. Vanavond maar eens naar het paypall kunstje kijken. Gisteren naar Machine Head geweest. Ook mooi!
  10. Daar heb ik meer van mee gekregen. Ik zal me er morgen eens ff in verdiepen. Ik werk alleen met computers in bepaalde paketten. Verder snap ik geen donder van die krengen.
  11. Gaan we dat doen. Simpele problemen, maar het is een bende. Ik zal eens kijken of ik er een foto van kan maken.
  12. ah, en ik heb geen credit card of kennis van betalingen behalve ideal, briefjes en internetbankieren.
  13. Ja, ik zoek een werkplaatshandboek. Te koop, digitaal ergens vandaan te plukken. Kan iemand mij helpen. Ik hoor het graag met de eventuele kosten. Bart B
  14. Ik heb dus 2 lampjes. Boven een dubbele gloeidraad en onder een klein lampje. Kan iemand mij alsnog even zeggen wel waarvoor is. Bij voorbaat dank. Mijn kabelboom is een grote collectie van stekkertjes kroonsteentjes en tape. Dus ik ben aan het klooien. Ik hoor graag van jullie, Bart B
×
×
  • Nieuwe aanmaken...