Spring naar bijdragen

Jeroenuke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jeroenuke

  • Verjaardag 03/09/1981

Jeroenuke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Mijn WJ heeft 100.000 km gelopen. Zijdelingse speling? Wat bedoel je precies? Komen er geen krachten op de diff bij het nemen van een bocht? Of kan het zijn als ik een bocht neem dat de "tandwielen" in de diff gaan draaien bij een verschil in omwenteling van de voorwielen?? Het zijn niet de wiellagers en niet de homokineten volgens mij.
  2. Het lijkt linksvoor vandaan te komen. (de linker as is ook de korte) Het geluid veranderd niet met gasgeven / remmen. Het geluid blijft ook bij het uitrollen in de N stand. Alleen bij een bocht naar rechts is het geluid verdwenen. Het is inderdaad een zingend geluid.
  3. Hallo Allemaal, Ik heb een probleem. Ik heb een GC WJ uit 2003, deze auto maakt bij het rechtuitrijden bij elke snelheid een bijgeluid. (best hard) Bij een bocht naar rechts hoor je helemaal niks en bij een bocht naar links blijft het geluid hetzelfde. Ik dacht aan een wiellager, ik voelde geen speling, maar ik heb toch de complete wielnaaf inclusief lager vervangen voor een nieuw exemplaar a 174 euro. En ja hoor het geluid is er nog!!! De steekassen heb ik eruit gehad en bekeken en deze zien er goed uit. (het is niet een homokineetachtig geluid) Ik ben bang dat het de voordiff is. Weten jullie wat het is?? Toch de voor diff?? D n --> revisiekosten iemand enig idee? Revisie voordiff zelf te doen?? Alvast bedankt voor het lezen en de moeite:blush: Groetjes, Jeroen.... Ps het is een 2.7 CRD uit 2003
×
×
  • Nieuwe aanmaken...