Spring naar bijdragen

Luckyluke

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Luckyluke

  • Verjaardag 05/03/1958

Contact Methods

  • Skype
    Luckyluke-thai

Luckyluke's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. nou zag ik bij het vervangen van het filter onder de pan van de bak 3 electro motoren ofzo?? kan het mischien daar in zitten??? de bak zie er perfekt uit de olie was ook prima en zelfs de pan was helemaal niet smerig geen slijpsel of stukjes of zo. nou was ik wel vergeten er bij te vertellen dat toen die wagen bij ons binnen kwam (rijdend) ik gelijk naar het olie pijl keek en zag dat er veel te weinig olie in zat maar bak leek geen schade te hebben
  2. Ok daar heb ik ook al naar gekeken zelfs kabel los gehad en hendel met de hand ingeschakeld (werk perfect) hij klikt presies in alle standen maar niet willen doen!!!
  3. ja de achteruit rijlichten doen het als ik hem in de R zet het vreemde dan is ook als ik van uit de P ga naar de R lijkt het wel of die dan ook naar achteren wil (klein schokje achteruit) maar dan geef je gas en hij blijft dan dood leuk stil staan en in de N ga die juist vooruit ??????
  4. Hallo forumleden ik ben nieuw hier dus ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Luuk en heb samen met mijn broer hier op Ibiza (spanje) een mobile auto service (TAD movil asistencia de coches) nou hebben wij een Cherokee van een klant overgenomen met een vervelend probleempje hij wil niet meer achteruit rijden (dat is zelfs hier erg lastig) het is een Cherokee van 91 met een aisia 8980 automaat bak alle versnellingen vooruit werken perfect alleen de achteruit niet als ik hem in de P heb staan kan ik gewoon starten, in de R doe die dus niks maar als ik hem dan in de N zet dan ga die vooruit en de overige gangen doen wat die doen moeten ik heb de bak al olie ververst filter vervangen en afgevuld zo als ik hier elders op het forum gelezen hebt (heb al een hoop gelezen hier op dit forum) maar ben nog niet ons probleem echt tegen gekomen dus vandaar dat ik dit plaats in de hoop dat iemand mij kan helpen. nou weet ik niks van deze auto maar denkt wel dat het niet in de bak zelf zit maar dat het een electro probleem is of zo dus als iemand mij raad kan geven???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...