Spring naar bijdragen

ericmichel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over ericmichel

  • Verjaardag 25/03/1973

ericmichel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. stationair loopt hij goed, kan mijn probleem toch met vacuumslangen te maken hebben?
  2. thanks, waar lopen die vacuumslangen?
  3. Hallo ik heb een Wrangler Laredo 4.0 injectie uit 1991 en die slaat vaker tijdens het terugschakelen van de 3 naar de 2 af, vervolgens kan ik hem weer gewoon starten, wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn? Groeten Eric.
  4. bedankt voor je reactie, kan het zijn dat er slechte massa is, en kan ik dat meten, heb je toevallig electrisch schema van deze auto? groetjes Eric.
  5. de drukmeter staat al maximaal als ik hem op het contact zet, dus de motor staat dan nog uit, wat kan de oorzaak zijn?, slechte massa van de kabels van de sensor, of van de totale electrische bekabeling vanaf accu?kan ik dit meten?
  6. weet jij waar die aansluiting van de oliedrukmeter zit? Groetjes Eric.
  7. Hallo ik heb een Wrangler Laredo 4.0 uit 1991 waarbij vanaf de start de oliedrukmeter continue maximaal staat, dat klopt dus niet, wie weet wat de oorzaak kan zijn, bij voorbaat dank. Groetjes Eric.
  8. hallo ik heb een Wrangler 4.0 van 1991, en daar staat de oliedruk vanaf het moment dat ik de auto start altijd op maximaal, dus klopt er iets niet, wie weet wat dit kan zijn? Groetjes Eric.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...