Spring naar bijdragen

bm1995

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over bm1995

  • Verjaardag 11/11/1970

bm1995's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Nieuwe zekeringen twee maal 50A en alles in orde. Waarschijnlijk in de oude altenator sluiting dus niet voor niets de altenator vervangen.... Heren bedankt voor de nuttige tips .
  2. Er zijn inderdaad twee zekeringen van 50A doorgebrand. Morgen op zoek naar deze "grote" zekeringen en hopen dat hiermede het probleem is opgelost.In ieder geval blij dat het niet in de dure PCM zit. Accu polen niet meer los halen dus, dacht een makelijke manier te hebben om de dynamo te testen.
  3. Inderdaad goede tips met waarden die gemeten moeten worden.. Vanavond ff meten dus.... Thanx
  4. Als ik accu onder een aparte lader zet en vervolgens de auto start dan start hij ook maar na een kwartier rijden is de accu leeg een slaat de auto uit. Dus laadt de accu niet tijdens het rijden. Maar na het vervangen van de dynamo nog steeds hetzelfde probleeem? Ik heb gehoord dat het dan in de computer van de auto zit?
  5. Als tijdens het draaien van de motor de accupool los maak dan moet de auto toch blijven draaien? De accu laad gewoon nog op als ik hem onder de lader zet?
  6. Ik dacht het probleem op te lossen door de dynamo te vervangen maar helaas de accu laad nog steeds niet op. Door het loskoppelen van de accu pool tijdens het draaien van de motor slaat de motor uit. Er is mij verteld dat het probleem in de PCM zit of tewijl de computer achter het ruitenwisser vloeistof tankje. Heeft iemand hier ervaring mee.... Kan het probleem alleen nog in de pcm zitten. Barry
×
×
  • Nieuwe aanmaken...