Spring naar bijdragen

snakie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over snakie

  • Verjaardag 20/01/1973

snakie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Wat hebben jullie allemaal veel moeite gedaan voor mij Fantastisch! Het is mij een stuk duidelijker geworden. Ik heb 3 kinderen, 1 van zeven jaar en 2 van vier jaar. Vooral die tweeling moet nog wel een verhoogertje hebben. Maar mag ik niet de hele bank verhogen? Met alle respect voor de jeep... maar de achterbank is sowieso niet echt veilig te noemen. Lage rugleuning enzo. thanx!
  2. Hallo helden, In het voorjaar mijn mooie jeep wrangler verkocht... en nu alweer spijt:wub: natuurlijk.... Alhoewel... beetje duur was het allemaal. Nu het financieel weer wat beter gaat.... Ach.. Jullie begrijpen het wel..... ik had een prachtige wrangler laredo, verhoogd, veel chroom.... De achterbank is niet echt breed te noemen. Toch denk ik dat ik er wel drie kinderen kan inproppen voor mooie ritjes... Er zitten alleen 2 gordels in en ik heb er drie nodig. Is een derde (heup) gordel een beetje makkelijk te installeren? greetings, Snakie!
  3. Is die enigsinds makkelijk zelf te monteren? greetings, Snakie
  4. snakie

    rvs scharnieren

    Hoi Darkwolf, Ik heb wel intresse. Ze passen dus goed op een YJ kap? En geen schroefjes maar die kan ik gewoon halen bij een ijzerwarenshop toch? Laat maar weten of je ze nog hebt!
  5. uitgezocht: hij komt uit 1992! PS. Jeeeepen is ZOOOOO cool!
  6. weet ik veel. Ik hoop het niet. Zon ding hangt er toch altijd onder bij auto's na 1985 ofzo....
  7. Das dan weer lekker... Maar je zegt: Lees hier maar is... Waar? ikke zie niets... Ik zie die dingen ook voor 40 euro op internet.. Is dat crap?
  8. Hij komt uit 1992! Dank jullie voor deze mooie (gratis) tip! Nu kan ik een lambdasonde gaan bestellen. Nog iemand een tip waar dat goed kan? Snakies roken? What the .... Ik ben juist net gestopt met roken! HA:bye1:
  9. Een wit/gelig papiertje is het. Er staat linksboven: Prufbericht vom 18.05.90 en rechtsboven TUV Rheinland Zentralabteilung Typprufstelle Fahrseugteile Ikke niet snappe...
  10. Hallo helden, Een beetje rare vraag misschien maar ik heb geen idee uit welk jaar mijn jeep komt. Ik heb het wel geweten maar ben het vergeten.... De jeep is twee eigenaren geleden geimporteerd vanuit Duitsland. Op de nederlandse papieren (kentekenbewijs deel 1) staat Datum eerste toelating: 17-12-1992 en daarnaast datum eerste afgifte nederland 11-07-2002 MAAR Ik heb ook nog een Duits papiertje waarop ik zie 18-05-90.... Maar ja.. Ik denk dus 1990? Greeting Snakie!
  11. Ja het was de lambdasonde! Heb hem zowaar los gekregen uit de uitlaat. Zat natuurlijk vreselijk vastgeroest.. Maar een beetje kruipolie doet wonderen! Nu nog een nieuwe kopen.... Trouwens: ik merk niets aan mijn jeep dat die er niet in zit... Sterker nog... Hij lijkt eerder minder te verbruiken als eerst.. AAAAH Is het nou slecht voor je katalysator? greetings, snakie!
  12. Denk dat die is losgerukt toen in laast een keer gruwelijk vast zat in de bagger.... Uiteindelijk een bevriende..... boswachter... gebeld... Die kwam toen ook vast te zitten. Toen weer een andere boswachter erbij die met de lier ging proberen... Lier schoot los Uiteindelijk trokken ze met z'n tweeen mij los... Ik las wel dat de katalysator naar zijn grootje kan gaan als je geen lambasonde hebt en dat je meer brandstof verbruikt... Klopt dat?
  13. Ja! volgens mij van de lamdasonde... Maare... is het erg als die niet is aangesloten? Groet, Snakie! (die zijn jeep eigenlijk ging verkopen omdat het allemaal wat duur werd maar nu stopt met roken en dus opeens de JEEP kan houden!!! COOOOL:unsure:
  14. :DHallo helden, Ik zag laatst een losse elektrakabel hangen onder mijn jeep. Hij lijkt losgetrokken van een onderdeel..... Alles lijkt het nog te doen in mijn jeep. Alleen de radio doet het niet maar volgens mij is daar deze kabel niet van. Ik heb foto's gemaakt. Wie helpt mij om uit te vinden waar deze snoeren heen moeten? Bij 1 foto wijs ik de plek aan waar de kabel uitkomt. Ik weet dus niet waar die heen moet. Is die toch van mijn radio?
  15. Ja. das wel gezellig. Ondertussen krijg ik het nog steeds niet voor elkaar. Ga zo NOG een keer proberen. Deur optie lukt mij niet. Want als de deur eruit is (vaak) blijft die ook zoemen....
×
×
  • Nieuwe aanmaken...