Spring naar bijdragen

GP91

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over GP91

  • Verjaardag 03/01/1977

GP91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. GP91

    Probleem aandrijving?

    Kruiskoppeling en motorophanging als potentieel defect. Ga ermee aan de slag. Heb nog ff zitten zoeken op historie van dit forum, hierbij is kruiskoppeling idd beste kandidaat. Als ik stilsta en geef gas in zn N dan bonkt er niks of zo, dus alleen tijdens het rijden. Betekent dat motor ophanging ok is?
  2. GP91

    Probleem aandrijving?

    Bedankt voor info..gescheurd hmmm, klinkt duur maar aannemelijk. Enig idee wat dat kost (Ook bij lagere snelheid, va 70km/u, met hoger toerental begint het merkbaar te trillen, tijdens het rijden van constante snelheid van bijv. 100 wordt het trillen wel eens minder of lijkt het zelfs verdwenen. Bij inhalen en ff gas geven met automtische terugschakeling, komt t weer terug. Ter aanvulling; ook schokbrekers achter vervangen, tegelijk met die nieuwe voorbanden.).
  3. GP91

    Probleem aandrijving?

    Bedankt voor je reactie. Heb redelijk recent (3500km geleden) 2 nieuwe voorbanden er op laten zetten. Ga er vanuit dat balanceren een standaard is, zal 't voor de zekerheid navragen... het heeft weinig te maken met snelheid, meer met aantal toeren.
  4. GP91

    Probleem aandrijving?

    Heb een XJ uit 91, loopt stationair als een zonnetje. Ook als ik onder de 2000 toeren blijf lijkt er niets aan de hand. Maar zodra ik de toeren opvoer kan ik maar beter niet harder dan 100 rijden. Stuur begint te trillen, lijkt alsof de aandrijving begint te slingeren, het zwaartepunt van de aandrijving lijkt dan in 1 keer op een ander punt te zitten. Hopelijk kan iemand mij op weg helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...