Spring naar bijdragen

cherokeeho

Forum member
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over cherokeeho

  • Verjaardag 17/12/1969

cherokeeho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Is inderdaad dezelfde kabel als die ik op advies van Charlie heb aangeschaft. Even goed opletten; de originele verloop kabel die bij de Parrot wordt meegeleverd heb je helemaal niet nodig. Hiervoor in de plaats komt de nieuwe kabel. Daarna is het een fluitje van een cent. Tip om het volume met de regelbox zo hoog mogelijk te zetten. Deze is nl met de carkit ook weer te tunen en daarvoor hoef je dan niet mee de radio los te schroeven. grt Erik
  2. Achterbumper Grand Cherokee WJ serie (1999-2004). Mag gebruikt zijn, maar nog wel in nette staat. Mobiel: 06 52 655 300
  3. Zijn er systemen op de markt die compatibel zijn met het infinity systeem met losse versterker en cd wisselaar? Hoe zijn de ervaringen met inbouw? Grt Erik
  4. Bedankt voor de tips Charlie, carkit zit er inmiddels in!
  5. OK, dank voor de goeie tip! Met die expansys parrot drive & talk mute de parrot de radio en kan ik hem gewoon plug en play aan de radio klikken? Grt Erik
  6. Iemand ervaring met inbouw van een Parrot 3100 of soortgelijke carkit in een Jeep GC 2002? De GC heeft overigens een infinity gold systeem met aparte versterker onder de achterbank en de RB3 navigatie als frontend. Ik kwam zelf deze adapter tegen, zou dit passen op het infinity systeem? http://www.parrotshopping.com/be/p_parrot_item.aspx?i=145277 Als deze past kan ik de inbouw eenvoudig zelf doen.
  7. Hi Frans, ik zal je in ieder geval ook een PM sturen. Ik heb zelf ook een service manual, maar daar is de tekening erg onduidelijk in. Misschien dat die van jou beter is.
  8. Achterbumper. Ik kom een eind, maar er lijkt nog een bevestiging aan de binnenkant van het achtersport te zitten waar ik niet bij kom.
  9. Weet iemand een goede online handleiding, liefst met foto's, voor het verwijderen van een WJ serie's bumper?
  10. Het waren inderdaad 2 vacuum leidingen die broos geworden waren en waar kleine scheurtjes in zaten. Hierdoor werkte het vacuum niet meer. De 2 slangetjes konden eenvoudig vervangen worden en de cruisecontrol doet t weer perfect!
  11. Inmiddels staat de auto voor een beurt bij de dealer. Ik laat wel even weten wat de uiteindelijke diagnose/oorzaak was.
  12. Heb de remschakelaar met de tips van Wim eenvoudig kunnen demonteren en heb de schakelaar over de verschillende bruggen doorgemeten. Deze werkt echter 100% correct en is zelfs nog als nieuw! De remschakelaar is dus niet de oorzaak. What's next?
  13. Bedankt voor de uitleg Wim, ik ga er ns mee aan de slag!
  14. Ik heb de remschakelaar inmiddels gelokaliseerd. Hoe kan ik deze het eenvoudigst verwijderen? Wil even een weerstand meter op de verschillende bruggen zetten.
  15. Dank voor alle tips, maar klinkt niet als iets wat je als een leek eenvoudig kunt opsporen of herstellen. Had gehoopt op een zekeringetje, maar ga er nu toch even een specialist naar laten kijken met jullie input uiteraard!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...