Spring naar bijdragen

T!MO

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door T!MO geplaatst

  1. Heeft niemand verder een idee? Ik ga deze week kijken voor de jeep. nog handigen tips waar ik op moet letten? natuurlijk goed naar de boekjes en de rek. kijken van de reperaties en het normalen onderhoud.
  2. Dan heb ik enorm geluk, Ik mag bij mijn oude werk tanken voor 30 cent de liter( lpg), Maar het is inderdaad belachelijk wat het tegenwordig moet kosten allemaal.
  3. Hallo, Na eentijdje te hebben rond gekeken op dit forum en aardig wat te hebben gelezen, ben ik van plan ook een grand cherokee aan te schaffen. Veel van jullie rijden op lpg en ik snap best waarom. Ik kom uit bilthoven en ben het zat met al die drempels hier. Om meteen maar met de deur in huis te vallen heb ik gelijk een vraag. Ik heb een grand cherokee op het oog uit 1998. De auto heeft al 270000 gelopen. Dit vindt ik zelf al aardig wat. Maar de eigenaar van de auto heeft recent de automatische bak , kop, en aandrijfassen vervangen. Ook is de omvormer vervangen. De auto rijdt op gas. Is dit een slim plan of zeggen jullie van de auto heeft al dermaate veel gelopen er komen nog veel meer hoge kosten aan deze auto. En ik rij veder maar 10000 a 12000 km per jaar en verder allen verhard. Is de jeep met normal gebruik een duren auto in onderhoud. Alvast bedankt voor de info. gr timo:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...