Jump to content

Supernova441

Forum member
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1989

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Supernova441's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare
 • One Year In Rare
 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Ja ik heb op zich wel nummers gevonden maar dit leek meer op een onderdeelnummer dus die heb ik niet meegestuurd. Maar ik had inderdaad ook al een vermoeden van dat het een 32/36 was. Dan kan ik nu in ieder geval een revisie set bestellen.
 2. Ik heb wat foto's maar dat typeplaatje kon ik helaas niet zo gauw vinden. ik hoop dat je wat met deze foto's kan?
 3. Ik zal morgen even foto's maken van het typenummer, nog wat foto's rondom en een zonder luchtfilter.
 4. ik heb helaas alles even links moeten laten liggen, maar ik kan er nu weer mee aan de gang. eerder werd er gesproken over zowel een 32/36DGV en een 38DGES. hoe kan ik het verschil zien? op internet lijken ze visueel erg op elkaar en ook beide dus op degene die ik onder de kap heb liggen. ik wil de carburateur ook even goed reinigen van binnen dus er ook een nieuwe pakking set voor bestellen, maar dat werd een beetje problematisch omdat ik het verschil niet kan zien en ook nergens iets op mijn carb kan vinden waardoor ik overtuigd ben welke het is. de foto hieronder is op het moment even de enige die ik heb. alvast onwijs bedankt.
 5. @A.J ik moet wel zeggen dat de standaard carburateur er niet meer op zit trouwens. Bij aanschaf zat er een dubbele Weber op. Misschien dat dit ook nog goede toegevoegde informatie is.
 6. Die link is wel top. Ik ga nog zoeken waar de aansluiting is gebleven van de lambda sonde. Ik weet ook niet anders dan dat deze gewoon netjes aangesloten hoort te zitten. Heel vreemd wel dat ik de bijbehorende connectie niet kan vinden.
 7. Mijn yj slaat af als de motor nog (relatief) koud is. Als ik 10 a 15 minuten gereden heb dan slaat hij niet meer af. Ik heb Google al geraadpleegd en hier komen zeer veel mogelijke oorzaken naar voren. Iemand een idee?
 8. Even een update, mijn jeep stamt uit het jaar '97 en heeft daardoor geen elektrisch aangedreven mengklep, maar er loopt een staalkabel vanaf de middenconsole naar de klep. Waarschijnlijk toch maar even terugspoelen dan.
 9. De kachel radiator wil ik ook nog even spoelen maar ik wou alvast voorbereid zijn mocht het toch de mengklep is. Bedankt voor de link trouwens. 👍🏼👍🏼
 10. Ja ik heb hem al. Ik heb gelukkig de luxe dat ik een plek heb waar ik aan plaatwerk kan werken. Het is afgezien van het plaatwerk, wel echt een heerlijke wagen. Alleen moeten de deurrubbers en raamrubbers even vervangen worden want de wind giert er echt dwars doorheen
 11. Hoi jeepers. Ik heb onlangs een TJ uit '97 gekocht met een 4.0l motor er in. Nu merk ik dat de kachel half warm wordt. Ik heb al wat dingen gecontroleerd en mijn vermoeden ligt bij de mengklep. Weet iemand waar deze te bestellen zijn? Ik speur heel Google af maar ik kan er niet echt uit komen.
 12. Hoi Willem. Wat toevallig, dat is de jeep die ik onlangs heb gekocht. Naar wat ik kan zien een prima auto met wat kleine elektrische mankementen. De garage gaat deze oplossen gelukkig.
 13. Hi jeepers. Mijn naam is Jarin, ben 31 jaren jong en ik heb onlangs een TJ uit '97 gekocht. Ik heb me aangemeld op dit forum om andere jeep enthousiastelingen te leren kennen, voor vragen op technisch gebied (ik ben zelf aardig technisch aangelegd maar dat maakt me geen jeep-monteur), en misschien samen eens wat modder te verplaatsen en brandstof te verbranden.
×
×
 • Create New...