Spring naar bijdragen

tommyfiets

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

tommyfiets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. yep de diff terug gebracht en €100,00 retour gehad, tis niet veel en de nieuwe diff kostte uiteraard veel meer maarja.... zodoende leert men! EERST DE DEKSEL ERAF ...... EN DAN PAS KOPEN/ MONTEREN!!!
  2. het is opgelost! : het bleek een bout te zijn van de achteras ophanging die ik verkeerd om terug had geplaatst! als de auto inveerde kwam hij tegen een balk van de bodem aan !! viel dus achteraf mee! ben ff naar de specialist Maasbach in amersfoort geweest en heel goed geholpen!! binnen 5 min de oorzaak gevonden! heeft meteen ook de diff, gewisseld bleek ook versleten! daarom een beetje gekraak in de bochten , Erwin bedankt! aandrijfas was prima zo nix mis mee! iedereen bedankt voor de reacties!!!!!
  3. lijkt me niet , origineel zat de as er nog 2,3 cm verder in de bak geschoven!?????????????? pfff.snap er nu niets meer van.....
  4. <_<hallo, ik heb onlangs een achteras d44 vervangen voor een d35 bij mijn zj van 96 . helaas was er nu een nieuw probleem : een enorme bonk als ik van een drempel af kom, volgens een vriend van mij is nu de tussenas te kort . als ik de tussenas meet zit hij toch nog zo,n 5.5 cm op de priesas van de tussenbak geschoven en dat lijkt mij voldoende?? weet iemand hoeveel dit minimaal moet zijn? het was bij mijn vorige achteras zo,n 8 cm maar of die 2.3 cm die hij er verder uit is gekomen nu zo,n verschil uitmaakt???????? vr gr,Tom
  5. hallo, wie wil er graag privacy glas in zijn zj ? ik heb privacy glas maar ik rij veel met een aanhanger en zie s,avonds niets als ik achteruit rijd! dus ik wil het met een gesloten beurs ruilen met normaal groen getint glas moet wel van een facelift model zijn met los raam in a,klep!! ff middagje sleutelen en iedereen blij!!
  6. ok dus waarschijnlijk is de bonk de aandrijfas , heeft iemand een idee hoe dit probleem is op te lossen? de cardanas die erbij werdt geleverd is veel te kort! zijn er assen met verschillende lengtes te koop? of heb ik gewoon niet de goede as die bij de d35 van een zj hoort erbij gekregen?? en moet ik hiernaar op zoek? gr Tom
  7. ik heb de as niet opengehad, de auto had een aanrijding gehad en volgens de oude eigenaar was de as stil (dit is ook zo) ik heb er niet veel verstand van hoe zo,n as van binnen er uit hoort te zien dus ik dacht , als ie stil is ist goed! ik heb de as van mijn eigen auto gebruikt ,degene die ik bij de d35 kreeg was veels te kort , wel heb ik het idee dat de as iets verder uit de tussenbak is gekomen...
  8. hallo, ik had problemen met m,n achteras van mijn zj van 96 de as maakte verschrikkelijk lawaai en ik ben op zoek gegaan naar een andere as . Dit werd een dana 35 omdat ik geen goeie dana 44 kon vinden en ze allebei een overbrenging hadden van 3.73 dacht ik dat moet kunnen. gisteravond de as gewisseld en alles past ( dacht ik) nu is de as stil maar als ik over een drempel rij hoor ik een harde bonk waarvan ik echt geen idee heb wat het is???. ook kraakt het aan de bestuurders kant als ik langzaam rijd en een scherpe bocht maak! de cardanas die ik bij deze as heb gehad bleek veel te kort dus ik heb de as van de 44 weer gemonteerd . heeft iemand soms enig idee wat het kan zijn?? vr groet Tom:unsure:
  9. hallo, ik heb problemen met m,n oliedruk van mijn 96 er G.C:unsure: als de auto koud is staat m,n druk mooi op 5 en als hij warm is mooi op 3 alleen als ik een aanhangwagen trek en ik kom naar een tijdje bij een stoplicht aan gaat hij eerst terug naar 3 en dan naar een paar tellen daalt de druk ineens naar 0 waarna ik een pieptoon hoor en er ook check gages gaat branden. dit duurt ongeveer 5 sec en dan loopt de druk weer op naar 3 bar wie kan mij hiermee helpen????:lol:
  10. hallo , wie kan mij vertellen of de achteras dana 44 van een 96 er gefacelifte grand cherokee hetzelfde is ,als een as van een 93 er? ik wil mijn as vervangen omdat het enorme herrie maakt en ik kan een goede kopen , alleen deze is van een 1e type zj en de mijne van een 2e type. het zijn wel beide 5.2 v8 types! en wie weet waar de overbrengingscode staat? wie helpt mij uit de brand!!!
  11. hallo , heeft er iemand nog een gebruikte bullbar voor m,n zj van 97 liggen?? zo ja stuur a.u.b even een mailtje! met vr gr Tom:unsure:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...