Spring naar bijdragen

madmurdock

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door madmurdock geplaatst

  1. madmurdock

    Bumpers

    Ik ben op zoek naar een voorbumper en een achterbumper voor mijn CJ7. De voorbumper moet een dubbele buis zijn uitgevoerd in RVS, en de achterbumper ee dubbele buis waarvan de bovenste is onderbroken in het midden t.b.v. het reservewiel. Ook mogen het alleen de 2 buitenkanten zijn en niets in het midden. Wel dient ook deze R.V.S. te zijn. Als iemand wat voor mijn heeft liggen dan hoor ik het graag.
  2. madmurdock

    Yj/cj Onderdelen

    Hallo, ik heb dit bericht ook in een PB gestuurd maar weet niet of je die ook leest. Ik heb interesse in de volgende delen; De side bars, lampen beugel + lampen, achterbumper 2 tubes, middenconsole nieuw, de assteunen en de overhead console. Ik heb in een PB ook mijn e-mail adres en telefoonnummer vermeld voor contact. Ik hoor het wel. Patrick
  3. Ik ben op zoek naar het stangetje tussen de ruitenwissermotor en de eerste ruitenwisser, voor een jeep cj. De vorige eigenaar heeft het stangetje langer gemaakt omdat de ruitenwissermotor verzet was i.v.m. een rot voorraam. Aangezien ik nu een nieuw voorraam heb zit de motor weer op de originele plaats en moet het stangetje ook weer korter. Alleen weet ik de juiste maat niet. Dus of ik moet een nieuw stangetje of iemand kan mij vertellen wat de originele lengte is. Ik hoor het wel.
  4. madmurdock

    Cj7 Trekhaak.

    Ik ben voor mijn 1977 Jeep CJ7 op zoek naar een trekhaak. Graag wil ik wel een trekhaak incl het typeplaatje voorzien van het trekgewicht. Alvast bedankt.
  5. madmurdock

    Body cj7/yj

    Aangezien mijn body van mijn 77 cj verrot is ben ik op zoek naar een yj body. Het liefst compleet met raamframe, kachelunit en family roll-bar. m.v.g. Patrick
×
×
  • Nieuwe aanmaken...