Spring naar bijdragen

Henriette

Forum member
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Henriette geplaatst

  1. Hallo sorry de jeep is net verkocht!
  2. Te koop stoere matzwarte jeep cherokee 1986 v6 2.8 Km stand 170.000 Apk tot juni 2010 Onlangs vervangen (bonnen aanwezig) Waterpomp Hoofdremcylinder Brandstof filter olie filter Rechts voor wiellager Fusee kogel Interieur zwart leer met stof ,tapijt is ook zwart persoonlijk vind ik dat erg mooi Electrische deurvergrendeling Cruise control Airco Eectrische ramen Nu vragen jullie je natuurlijk af waarom ik mijn jeepie weg doe! Mijn man heeft voor zijn werk een pick up nodig en nu krijg ik zijn chevrolet blazer omdat ik die toch ook wel erg leuk vind!! Tja soms moet je keuzen maken! Owja fotos komen nog Prijs €3950
  3. mmm das minder maar komt vast wel goed,anders word het een nieuwe!! toch bedankt
  4. Hai ben op zoek naar een carburateur v6 2.8 voor een cherokee 1986.. Wie o wie heeft er een liggen??
  5. Gezocht Aandrijfstang cherokee v6 1986
  6. Ja er is wel een vreemd geluid,hij gonst.. maar waar dit vandaan komt moeten we nog ontdekken. Ik zoek teven ook een monteur die af en toe aan mijn jeep kan sleutelen. Wie weet er een in de buurt van werkendam...??
  7. hai.. het was de olie die er uit kwam..
  8. Hebben vandaag motor olie en olie filter vervangen. Alleen nu is mijn olie metallic?? Er zitten niet echt grote staal splinters in. de grootste zijn 1 mm Wie weet wat dit kan zijn?
  9. Henriette

    Auto spuiten.

    Nee mijn man is auto spuiter geweest dus dat is geen probleem...
  10. Henriette

    Auto spuiten.

    Ik zit er over na te denken om mijn auto te laten spuiten,wie weet er een goed bedrijf waar de prijs ook redelijk is. Ook heb ik gelezen dat je ook een spuitcabine kan huren,wie weet waar dit kan in de buurt van werkendam noord brabant.
  11. Hallo ik ben op zoek naar een stuurkogel (links voor) voor mijn cherokee 1986 v6 wie heeft er een liggen en woont vlakbij mij in de buurt (werkendam).. heb hem snel nodig!
  12. Ja dat klopt GM 2.8L V6 - 115 hp @ 4800 rpm, 145 ft lb @ 2400 rpm - used in 84-86
  13. Ik zou graag mijn cherokee 1986 willen afstellen alleen weet niet precies hoe dat moet .
  14. Om in zijn achteruit te gaat moet ik hem in neutraal zetten en om vooruit te gaan moet ik hem in zijn 1 of 2 zetten want als ik hem drive zet doet hij niks.. Ook is mijn toerentellen van slag want hij geeft 7000 toeren aan (hij slaat totaal door) Ik heb er te weinig verstand van!
  15. Hallo wie weet waar ik voor mij cherokee uit 1986 een cd rom met handleidigen kan downloaden/kopen groetjes
  16. Hoi Jeepee bedankt voor je antwoord Mijn monteur heeft volgende week tijd dus ben benieuwd.. maar hij maakt ook teveel toeren voordat hij overschakeld. Hoop dat het iets is wat snel te verhelpen is Groetjes Henriette
  17. Hallo ik heb een jeep cherokee alleen nu is het volgende aan de hand. Om in zijn achteruit te gaat moet ik hem in neutraal zetten en om vooruit te gaan moet ik hem in zijn 1 zetten want als ik hem drive zet staat doet hij niks oftewel neutraal.. Wie weet wat dit kan zijn??
  18. Gezocht jeep cherokee 1984/1985/1986 Mocht iemand er een te koop hebben graag mailen naar teultje5@hotmail.com
  19. Merk: Jeep Model: Grand-Cherokee Bouwjaar: 1994 Carrosserie: Terreinwagen Brandstof: LPG Gewicht: 1806 kg Kleur: Zwart Vermogen: 158kW Cylinderinhoud: 5216cc Zeer goed onderhouden en betrouwbare Jeep Grand Cherokee te koop met leren bekledingn G3 onderbouw installatie (geen ruimteverlies en goedkoper in wegenbelasitng dan lpg) Recent onderhoud: Nieuwe bobine (met factuur); Grote beurt (factuur even opzoeken, maar makkelijk aantoonbaar); Nieuwe draagarmen voor (rubbers waren rot, gelijk goed gedaan); Nieuwe schokdempers achter; Nieuwe schijfremmen achter en blokken rondom vernieuwd in oktober; Uitgelijnd; Airco gevuld;Staat op goede banden, radio aanwezig, airco mooi koud. Inruilen amerikaan of oldtimer mogelijk
  20. Henriette

    Wegenbelasting

    Ja dat is weer een leer voor de vorlgende keer toch! Maar hoe zit dat met de belasting dienst dat vanaf 1 april de wegenbelasting verlaagt wordt voor autos met een lage co2 uitstoot geld dat ook voor g3
  21. Henriette

    Wegenbelasting

    ik heb hem net op marktplaats gezet..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...