Spring naar bijdragen

josmik

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over josmik

  • Verjaardag 06/04/1965

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    zwijndrecht
  • Interests
    jeep
    harley
    hond
    feyenoord

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

josmik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hoi,kan iemand mij helpen ik wil weten welke condensor er in mijn GC zit. het is een GC uit 2004 2.7 crd limited. ik heb vernomen dat er verschillende types zijn ook verschillen ze nogal van prijs ook vergeleken met de dealer zit er groot verschil tussen de prijs. als iemand het jeepnummer weet zou ik dat graag willen weten dan kan ik verder zoeken. vriendelijke groeten en alvast bedankt.
  2. dat lijkt mij niet de steentjes zitten nog in de condensor en heb 5 lekkage punten.
  3. hallo luitjes, nou wordt het mooi weer is de airco stuk. vorig jaar oktober had ik de condensor van de airco lek,steenslag kan gebeuren.nieuwe condensor laten plaatsen en er gelijk ralleygaas voor laten zetten voordat het weer gebeurt. vorige week de airco aan en geen koelelucht uit de roosters naar de garage geweest blijkt de condensor weer lek door steenslag.heeft hier iemand ook last van lekke condensor en heb jij misschien een idee om de condensor daartegen te beschermen.alleen de condensor kost al €650,- misschien weet iemend of er ook tweedehands of ruil condensors voor minder te koop zijn het is een beetje dure grap 2x lek en 1x de airco aangehad vorig jaar om te testen. alvast bedankt en de vriendelijke groeten m.fetter
  4. nou ab en mick ik heb de polen los gehad en weer aangesloten alles werkt weer perfect wat eenvoudig eigenlijk. heel het weekend voor niets in de stress gezeten zag de rekeningen van de garage al binnen stromen. nogmaals bedankt.:rolleyes:
  5. hoi mick en ab bedankt voor de tip eigenlijk wel simpel. vandaag wordt niks meer maar ga het morgenmiddag gelijk proberen.
  6. hoi mick heb van de week het zelfde probleem met de zelfde storingen gekregen ook mijn stoelverwarming en mijn achterruit verwarming werkt niet meer. heb je toevallig het probleem al gevonden mijn jeep grand cherokee is uit 2004 en is ook een crd. laat ff wat horen of zijn er ook anderen die dit probleem hebben gehad en dit hebben opgelost. dinsdag wil ik de auto naar de garage brengen om er naar te laten kijken. ps dit is wel een leuk forum ben hier nog niet zo vaak geweest maar vind het leuk om te lezen.
  7. ik weet niet precies welke sensor maar in ieder geval in de automatenbak,ook werd mij verteld dat de accu niet goed tegen de vorst kan. ik breng hem maandag maar weer naar de dealen
  8. hallo ik ben nieuw op het forum en heb een vraag. Ik heb een grand cherokee crd uit 2004automaat. In december begon het lampje te branden ik naar de dealer,die heeft een censor in de bak vervangen. Als de auto 1 dag stil staat brandt het lampje weer en schakeld de automaatbak maar twee keer. na een paar kilometer rijden brandt het lampje niet meer en schakeld de bak weer normaal. Ben al terug geweest naar de dealer die heeft wat olie erbij gedaan in de bak en zei als het s'nachts koud is is het niveau wat lager en als de motor op temperatuur is is het niveau weer goed. Dat betekend als je in een koud land woont dan kan je beter geen jeep kopen lijkt mij. Is dit bij iemand bekend of heeft iemand hier ook ervaring mee? vriendelijke groeten en alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...