Spring naar bijdragen

fibigod

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

fibigod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Beste mensen, Ik ga morgen kijken bij de volgende Jeep GC http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/jeep/m1107500718-jeep-grand-cherokee-2002-grijs.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr&pos=11 Ik vraag me eigenlijk af waarom deze niet verkocht is. Aangezien deze al sinds november te koop is, voor een redelijke prijs. Tips anyone?.
  2. Oké daar kan ik de kit ook nog wel plaatsen. En de bedrading hoe krijg ik die het makkelijkste van onder naar boven bij de radiio?
  3. Heren is er een manier om ergens ruimte te vinden achter de radio voor een carkit. Kan bijvoorbeeld het dashboardkastje er makkelijk even uit? Heeft iemand al zoiets ingebouwd? Of meot iki echt het hele dashboard gaan slopen hiervoor.??
  4. Ik zal maandag is even langs de dealer gaan
  5. Hey Marcski kwam de dealer daar zelf mee dat het kostenloos was? Of heb je het zelf moeten aankaarten die recalls?
  6. fibigod

    Rempomp

    Ik heb een cherokee met ABS. Maar nu werkt de rem wel maar de bekrachtiging niet (moet dus heel hard op het pedaal trappen). Waar moet ik beginnen met zoeken. En hoe kan ik testen of die booster pomp aan de bestuurderskant werkt?
  7. Probleem opgelost bleek een bougie verrot te zijn. Dus het hele zaakje maar weer vervangen. Loopt nu top.
  8. Ga ik eerst kijken naar het brandstoffilter. Kan het ook zijn dat er een inejctor vervuild is ofzo???
  9. Heren, Ik heb een cherokee gekocht van '91 met een 4.0 HO automaat (benzine). Nu is het geval dat hij normaal heel goed loopt, maar af en toe gaat hij in 1 keer stotteren dan trilt de hele auto. Wat kan dit zijn? Dat trillen houd die ook wel een kwartier of langer vol. En tussendoor loopt die weer even goed.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...