Spring naar bijdragen

chica

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

chica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, Ik ben op zoek naar een dekplaat of bodemplaat voor een Grand Cherokee 4.7. In de ruimte van het reservewiel is een lpg tank ingebouwd van 93 liter. De tank steekt een 5 cm uit en hierdoor past de dekplaat die er op hoorde niet meer. Mocht iemand er 1 hebben of weten waar ik deze kan krijgen dan hoor ik het graag. thanks
  2. hallo, ik heb een grand cherokee v8 uit 2000. De bestuurderstoel kun je normaliter naar voren kantelen tot hij niet meer verder gaat. Nu is het zo dat als je zijkant waar de bediening aanvast zit eraf schroeft, je een schroefdraad ziet zitten die als je de stoel naar voren of achteren wil kantelen in of uit een metalen pen schroeft. De schroefdraad zit waarschijnlijk 'op slot' en schroeft niet meer in de metalen pen. Hoe kan ik dit verhelpen??? Dank je wel alvast;)
  3. nou hebbes, wj zijn trotse bezitters van een GC, tis allemaal nog ff wennen maar dat komt vast goed!
  4. kun je wat meer vertellen??? v6 of v8? kms? kleur en niet het onbelangrijkste puntje, het kostenplaatje?? we gaan vandaag kijken voor een GC en die heeft 107000 gelopen en is ook een 2000 met navi. gr chica
  5. We zijn dus nog geen jeep-houder!!! in 1ste instantie zag ie er mooi, sidebars en bullbar en zo ook het motortje. de pot van de knalpijp had een gat, en verders leek ie oke. Ik zag wel dat de remklauwen zwart waren van kleur en niet zilver zoals ze horen te zijn als ze een modificatie hebben gehad. We zijn een rondje gaan rijden en ik hoorde een klein beetje een zingend geluid. Toen ik op hoge snelheid op rustig maar wat aandhoudender op de rem trapre, trilde het stuur zowat alle kanten op. bij terugkomst vroeg ik naar de papieren. Ik kreeg e autopapieren maat het keuringsrapport liet verkoper mooi in het mapje zitten. Ik vertelde van naar mijn idee het remmen-probleem en de beste meneer garagehouder deed alsof ie van nix wist.Voordat we de testrit ging maken vroeg ik ook al naar onderhoudsboekjes want de auto zou dealer onderhouden zijn, de boekjes bleken ineens niet in zijn bezit maar nog bij de vorige eigenaar thuis te liggen (??????).Nogmaals vroeg ik ook het keuringsrapport te willen zien, en voila... aandachtspunt!!! de fuseekogels boven r+hadden speling. Mijn geloofwaardigheid bij de beste man begint sterk te dalen en er rijzen ons een paar vragen. Wat kost dat om die fuseekogels te laten maken en naar mijn idee is de auto ingevoerd geweest in 2004. Op het dashboard staat een miles/kmteller. de miles staan met grote cijfers aangeduidt en de km in het klein. Zou het kunnen zijn dat deze auto geen 128000 km gelopen heeft zoals garagehouder zegt, maar dat het de totale miles zijn die op de teller staan???? is wel een zeer wezenlijk verschil namelijk!!!! wie kan mij daar wat meer over zeggen. zoals gezegd. ons geld zit nog in "de pocket" en je kunt het maar 1 keer uitgeven dus op naar de vogende.
  6. Kan iemand mij vertellen waar ik technisch op moet letten bij de evt. aankoop van een grand cherokee 4.7 uit 1999? hij zou 128.000 gelopen hebben en dealer onderhouden zijn (niet dat dat wat wil zeggen, want daar heb je ook een zooitje bijelkaar geraapt tussen zitten). Heb al een beetje zitten snuffelen en zover ik kan zien kan de krukaskering lekken, alle elektro hier en daar het niet doen, hebben de remmen voor een recall gehad en dienen de klauwen zilverkleurig te zijn, de ventilator van de radiator heeft ook een recall gehad?! en wil de airco wel eens haperen omdat de verdamper kaduuk kan zijn.... pfff... ben ik misschien nog wat vergeten??? Morgen gaan wij nl. een kijkje nemen naar zo'n juweeltje en ik wil toch voorbereid zijn. thanx alvast:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...