Spring naar bijdragen

RickZ

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over RickZ

  • Verjaardag 18/08/1963

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1979

RickZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. RickZ

    V8 Benzine Naar Diesel

    In iedergeval bedankt voor jullie reacties, ombouwen wordt toch lastiger dan ik dacht. Wat meer vermogen uit de V8 zou fijn wezen en daar is genoeg voor te vinden op het net.En dan maar op benzine verder in de vakantie..Als hij maar goed gaat lopen op benzine..Zijn er mensen die goede ervaringen hebben met een upgrade.Welke spullen heb je nodig? Volstaat een nieuwe carburateur en een inlaatmanifold. Waar stop je met modificeren en is het de oude motor wel waard. Kan de motor het aan als je er meer vermogen uit gaat persen? Groet Rick.
  2. RickZ

    V8 Benzine Naar Diesel

    Nee dat heb ik niet, vandaar mijn vragen.. Ik ben dan ook nog niet overtuigd of het een goede oplossing is. Groet Rick.
  3. RickZ

    V8 Benzine Naar Diesel

    Omdat ik vaak naar Denemarken ga, het Lpg tanken daar een probleem is..Een dikke V8 diesel zal toch zeker hetzelfde vermogen gaan leveren. Ik rij nu gemiddeld 1 op 4 en de diesel zal ook een stuk zuiniger zijn..Het probleem is ook dat hij niet lekker loopt op benzine,als ik daar een goede oplossing voor wil moet ik aan een nieuwe carburateur..En een ander manifold voor wat meer vermogen. Wil gewoon de mogelijkheden bekijken.. Rick.
  4. RickZ

    V8 Benzine Naar Diesel

    Ja ik weet het,ben een afvallige haha.
  5. RickZ

    V8 Benzine Naar Diesel

    Hallo, Ik ben een trotse bezitter van een cherokee chief uit 1979 met een 360 motor en th 400 automaat, rijdend op LPG. Nu wil ik er graag een dieselmotor inzetten zonder al teveel aanpassingen. Heeft er iemand ervaring mee? En welke motor zou er dan in moeten? Mvg Rick.
  6. Weet iemand waar het bonken van de achteras vandaan kan komen als ik de bocht door ga.Hij heeft het alleen als het spul op bedrijfs temperatuur is. Het is net of de diff-lock niet werkt.
  7. Thanks ga ik vandaag even controleren. Zit een nieuwe brandstofpomp op en filter.
  8. Mijn V8 (cherokee chief) houdt in als ik plotseling gas geef. Heb de carburateur nagekeken en schoongemaakt. De auto heeft naar mijn idee al een paar jaar stil gestaan. Waar moet ik zoeken?? Is het misschien de ontsteking?Deze is elektronisch van het merk Motorcraft net zoals de carburateur.. Wie kan me helpen?? Mvg Rick.
  9. Heeft iemand nog een paar bumpers liggen voor een chief of wagoneer?
  10. Hallo, ik ben bezig met een chief uit 1979. Nu zit er nog flink wat werk aan(nieuwe delen inlassen)maar daar is de prijs dan ook naar...3250 euro... Er moet nieuwe bekleding in van vloerbedekking to hemel. En ik wil er graag airco in hebben..Is dit mogelijk?? voor een redelijke prijs?? Zijn er mensen die nog spullen hebben liggen of weten waar ik dat kan kopen?? Dit is een uitvoering met constante 4wiel aandrijving,zijn er dingen waar ik aandacht aan moet besteden de zogenaamde kwalen bij dit type?? De motor is droog en de automaat ook,deze zijn ook gereviceerd volgens de verkoper. Nu zag ik wel wat lekage aan de tussenbak dus waar de voor en de achteras uitkomen. Mvg Rick.
  11. RickZ

    wagoneer

    Hoe is de staat? wanneer heb je die auto?
  12. RickZ

    wagoneer

    Ben op zoek naar een wagoneer van rond 82. Mag schade hebben of slecht plaatwerk als hij maar redelijk kompleet en orgineel is..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...