Spring naar bijdragen

Dirtyhakon

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Dirtyhakon geplaatst

  1. Bedankt voor je reactie. Is me al een hoop duidelijk. Ik denk dat ik een probleem met het alarm heb. Een Gemini klasse 3. Ga eraan werken. Greetz:D Alles werkt weer. Bedankt.
  2. Hallo allemaal. Ik ben een nieuwe gebruiker en heb me ook even voorgesteld op het juiste topic. Ik heb hem sinds kort, maar heb wel gelijk wat vragen, die jullie misschien kunnen beantwoorden. Ik kom er met de originele boekjes niet helemaal uit. Het is een Grand Cherokee 5.2 limited uit '97. Vraag 1: Zit op deze auto standaard centrale deurvergrendeling? Of zitten er verschillen in de modellen. Vraag 2: De binnenverlichting, gaat die automatisch aan of moet je die handmatig aan/uitzetten, wat mij niet natuurlijk lijkt? Vraag 3: helaas is de cd wisselaar eruit. Is het mogelijk om een nieuwe radio met wisselaar erin te zetten van een model uit '99, of gaat dat niet passen? Wel, ik hoor het wel. Alvast bedankt. Gr. harrie:)
  3. Dirtyhakon

    Even Voorstellen..

    Goedemorgen. Een nieuwe dag en een nieuwe gebruiker. Sinds kort de eigenaar van een Grand Cherokee 5.2 uit '97. Aangeschaft voor het trekken van een grotere paardentrailer. Als oude BMW rijder dan toch maar de stap gewaagd om te gaan voor een Jeep. Tot nu toe bevalt het prima. Ik zal regelmatig het forum bezoeken om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Gegroet Dirtyhakon, Harrie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...