Spring naar bijdragen

Lingo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Lingo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Lingo

    Jeep embleem motorkap

    Bedankt voor de tips, zelf al wel gezocht maar was niks tegengekomen.
  2. Lingo

    Jeep embleem motorkap

    Hallo, ik zoek een jeepembleem voor op de motorkap van mijn Grand Cherokee uit 2000. Het embleem bestaat volgens mij uit 4 afzonderlijke letters. De mijne zijn erg dof geworden. Staat niet mooi met een chromen grill. Wie kan mij helpen?
  3. Bedankt voor de tip!! Sta nog niet te popelen om de zaag erin te zetten, maar weet in ieder geval wat er moet gebeuren!
  4. Hallo! Ik heb via marktplaats een chromen grill gekocht. Nu blijkt dat de huidige grill en de voorbumper uit 1 stuk bestaan. Alleen de grill vervangen gaat dus niet, tenzij ik ze van elkaar losmaak. Weet iemand of dit de manier is? Ik mag de grill ook terugbrengen.
  5. Hallo, ik heb laatst een 3.1 TD bj 2000 aangeschaft en ben op zoek naar een originele radio/wisselaar/navigatie. Kan iemand mij op weg helpen? txs.
  6. Hallo allemaal! Kersvers op het forum! Fantastisch om alle ervaringen en tips te lezen. Heb net een Grand cherokee uit 2000 gekocht, een 3.1 Td. Ook heb ik nog mijn oude vertrouwde cherokee Limited 4.0 Ltr uit 93. Leuk om me even voor te stelllen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...