Spring naar bijdragen

Marjolein

Forum member
  • Aantal bijdragen

    83
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Marjolein's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo allemaal, Wij hebben de gasveren van de achterklep van onze ZJ vervangen, omdat de klep niet meer altijd open bleef staan. Nu zijn de borgklemmetjes gebroken. Wie o wie heeft voor ons borgklemmetjes? Of wie waar we deze kunnen krijgen? En heeft iemand tips om de borgklemmetjes erop te zetten? Alvast bedankt!
  2. Dat is wat ze bij de garage ook hebben gezegd. Dan ga ik daar maar vanuit.......
  3. Ik zie er alleen geen "R" op staan... Bij de bandenzaak hebben ze gezegd dat het idd tot 190-200km kan en dat rijdt ik toch nooit, maar ik was wel benieuwd. Mijn man heeft ook nieuwe banden op zijn auto, en hij moest Y hebben. Toen moest ik zeggen dat ik niet wist welke lekker mijn banden hebben.... Ben dan wel blond, maar wil toch graag weten hoe dingen in elkaar zitten en betekenen....
  4. Wie weet hoe het zit met snelheidsaanduiding op de banden? Ik weet dat je letters hebt die staan voor max. snelheid en dat m+s staat voor modder en sneeuw, maar welke snelheid mag je er dan op rijden?
  5. Ze zitten eronder en ik ben tevreden. Kunnen we weer veilig de winter in. Er komt bij ons ook een kleintje bij, dus dan is veiligheid helemaal belangrijk. De auto is niet uitgelijnd, maar hij gaf wel aan dat, aan de slijtage te zien, het wel goed zou zijn uit te lijnen, dus dat laten we volgende week maar doen.... Maar ben zeer tevreden over de prijs en de goede service, en het heeft me geen extra tijd gekost, omdat het vlak bij mijn werk is en ik tussendoor kon gaan.
  6. eeehhhh, we zullen het morgen zien, of ik moet aan een kant meesteppen als er geen banden opzitten!
  7. Vindt je dat veel???? Of juist weinig???? Ik vind het niet veel in vergelijk met andere. En ze worden er opgezet bij de prijs in. Scheelt ook weer. En lekker dicht bij en brengservice naar mijn werk! De maat is wat ik nu ook heb: p225/75/r15. Had nog een aanbieding gekregen van mijn nieuwe vaste jeep-expert ( hele kundige hobby monteur die nu ook onderhoud doet), voor goede 2e hands voor 250, ook met opzetten, maar die waren stukkie smaller.... En het is alsnog niet hele grote sloffen, maar kleiner wil ik echt niet. En er staan ook witte letters op. vind ik wel zo mooi staan.
  8. Heb toch gekozen voor geen winterbanden, want we rijden te weinig en nooit echt ver. Dus zijn het Cooper discoverer a/t geworden. Donderdag gaan ze eronder. Hele nieuwe banden, bij een bekende bandenzaak, incl opzetten e.d. voor €300,-! vind ik niet duur! Kan em in mijn pauze brengen ( 5 min. van mijn werk) dan brengen zij me terug naar mijn werk en na werktijd kan ik em weer ophalen. Toppie toch?! Ben helemaal blij en kan nu weer veilig de winter in!
  9. Hallo, Ik heb nieuwe banden nodig voor onder mijn ZJ ´97. De maat die er nu onderzit is P225-75r15. Heeft iemand tips voor goede banden? Ik rij 90% verharde weg en meestal (m.u.v. heel slecht weer/sneeuw e.d.) in 2-wheel stand. Graag jullie tips en evt. adresjes. Groeten!
  10. Mijn CG is weggebracht voor grote beurt. Mag em zo ophalen. Ik weet neit wat er allemaal is gedaan maar wel dat "het hard nodig"was. Was een beetje vreemd. In december heeft ie ( bij aankoop) kleine beurt gehad. De computer gaf nog een heel aantal km voor beurt aan, maar op het stickertje van de garage ( ik heb geen boekje, maar 101 onderhoudsstickers in en op de auto.....) stond beurt bij 74.000 en daar zit ik al flink overheen inmiddels..... Dus toch maar afspraak gemaakt en weggebracht. En zometeen mag ik mijn trots weer ophalen!!!!! Zal nog wel melden wat er allemaal is gedaan.
  11. Dat heb ik ook begrepen, zeker als je (met aanhanger) in de bergen rijdt en de auto steeds "tussen 2 versnellingen"heen en weer gaat, kun je met knopje overdrive uitzetten. Dan kun je gewoon (rustig) rijden en maakt ie minder toeren.
  12. Hoi Marit! Allereerst gefeliciteerd met je auto! Ik heb dezelfde (ook zelfde kleur zo te zien) van '97. Ik weet dat er in de buurt van Den Haag/R'dam aantal goede mensen zijn, da's niet zo ver bij Gouda vandaan. ( even zoeken op het forum, weet niet de namen/adressen) Zelf heb ik de kleine mankementjes die jij opschrijft nog niet meegemaakt. In mijn banden zit stikstof, dus hoef ik nooit lucht bij te doen. Succes en veel rijplezier!
  13. Marjolein

    asbakklepje ZJ

    Gezocht, klepje van de asbak. Er is iets afgebroken, waardoor de asbak niet dicht blijft maar open staat. Nieuw klepje zou de oplossing moeten zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...