Spring naar bijdragen

Erwin4x4

Forum member
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Erwin4x4

  1. Hey Erwin,

    Zitten ze vol dan, of kon je zelf niet eerder? Maar laat ff weten, is leuk als je daar weer weg rijd, en buiten het hek staan de panden wat dichter op elkaar. Zet je raam ff open en vol gas!! :yes: Genieten....

    Ik laat volgende week zaterdag eerst ff me voorbanden vv, en zal dan volgende maand een afspraak gaan maken bij ze. :whistle:

    Greetz,

    Ramon

    Jawel maar ik heb eerst een afspraak bij de spuiter omdat er een paar klojo's een grote kruis op mijn motorkap moest krassen:(:P

  2. Een paar weken geleden belde ik naar Co Oskam, en die gasten vertelde me dat ik incl montage ca. € 150,- kwijt zou zijn. Dus dat vind ik nog wel mee vallen... Misschien nog wel afhankelijk van welk type uiteraard... En voor die RVS cherry was ik het zelde kwijt. En bevalt die bomb je? Geen problemen met scheuren of iets dergelijks...?

    Hoi Ramon,

    Ik heb pas de 29e een afspraak gemaakt en ik ben wel benieuwd:B:B

  3. Had afgelopen nacht zo'n vandaaltje te pakken;

    'k Hoorde buiten een klap (sliep in de huiskamer vanwege hond die in d'r laatste dagen is) en Jeep slaapt op 2 meter van 't voorraam dus snel naar buiten om te constateren dat 't een poging was m'n Kentroll-spiegel af te meppen;is te hoog om te schoppen ook. (degelijk spul:P)

    Verderop in de straat trapten ze wel een spiegel af met succes dus ikke spring in de auto en zet de achtervolging in vol adrenaline.

    Zij vluchten (2 man-2 fietsen) de dijk af naar beneden waar een speeltuin,basketbalveld,voetbalveldje en skatebaan zijn.

    Ook erg modderig gras na de regenval dus degene die ik zag schoppen ging op z'n bek op 't moment dat ik de dijk afkwam (only in a Jeep:yes:)

    Posershot aangenomen op z'n merk-mountainbike en uitgestapt om 't tuig bij z'n kraag te vatten. Z'n maatje bleef wijselijk op veilige afstand.

    Aangebeld bij de eigenaar van de auto zonder lbs.(linkerbuitenspiegel) die vervolgens de politie belde.

    Jeep stond nog op de fiets geparkeerd beneden toen ze arriveerden.....

    Waarschuwing gekregen (tijdens dijk weer op te rijden) voor vernieling van plantsoen maar ze konden er wel mee lachen.:D

    Ze zullen het vast niet meer flikken,had overigens in z'n broek gepiest.:)

    P.S.;Eervolle vermelding voor m'n hond die volgde en nog indrukwekkend blafte en gromde ondanks d'r ziekte. Ze heeft zeer zeker meegeholpen aan de natte broek.

    JE BENT MIJN HELD:wub:.....had ik het ook maar gezien wie het was:whistle:

  4. Hallo Erwin,....je moet er wel een klein beetje de ironie en het sarcasme doorheen lezen ;), al met al zijn het allemaal doodgoeie gasten......alleen liggen de gebruiksmanieren van de gezamelijke Jeeps misschien wat uiteen...:wacko:

    Nogmaals mooie velgen ( ON topic :B) , misschien kun je een apart topicje openen waar je je Jeep als project beschrijft zoals interieur aanpassingen , motor , etc etc . Kun je hem later als er weer wat verandert weer aanvullen met nieuwe info :ph34r:.

    Nee dank je :blush::no: Ik ga wel lekker op de site lezen/genieten en ik ben het met je eens het zijn allemaal aardige mensen. Daar ben ik van overtuigd maar zal niet weer zo snel een nieuwe topic plaatsen;)

  5. Thx Cherokee95 voor je positieve reactie.:wacko: Maar ik heb net het stuk gelezen op "parkeerplaats meeting" Het lijk of wel elkaar niks gunnen. Mensen zoals jij zijn goud die zijn gewoon neutraal en zeggen gewoon eerlijk waar meer hun interesse liggen ipv dat je iemand een klein beetje afbrand en dat ik denk shit ik zit hier verkeerd. Ik heb te schone jeep. Terwijl ik het ook HEEL leuk vind om te zien hoe een jeep door de modder ploeterd. Alleen ik vind het leuk om het te zien en niet om het te doen...:ph34r:

  6. Hallo Jeep(vrienden)

    Inderdaad het is mijn Jeep en ik doe ermee wat IK wil. Maar ik respecteer iedereen en er zijn meer tegenstanders als medestanders op deze forum. Ik hou niet zo van dat gekibbel om niks:(. Ik krijg al een klein beetje spijt dat ik mijn goeie bedoelingen en mijn trots met jullie heb gedeeld met natuurlijk de uitzondering daar buiten:(. Ik wil geen onrust zaaien hierover en zal zeker geen meeting organiseren omdat er gewoon mensen vinden dat dit niet mag in hun ogen. Inderdaad 90% van de Jeeps zien het terrein niet eens.

    Gr.Erwin

    ps. Toch bedankt voor de leuke reacties:wub:

  7. even een vraag waar woon je wanneer ben je nie thuis en de auto voor de deur maak het goed zet er 4 kratjes onder welk merk :D:D:lol: toch beter dan stapeltje stenen:yes:

    ontopic apart verzekerd zeker die velgen of nie :wub:

    Euh ik stuur je even mijn agenda via PM:Den doe maar 4 kratjes donker bier..:lol:Ja apart verzekerd en natuurlijk een paar goeie slotmoeren en niet die van autostyle. Alleen voor mijn deur is een beetje moeilijk want je heb ook nog sleutel nodig om via mijn tuin in de inpandige garage te komen:wub:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...