Spring naar bijdragen

Jerry

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Jerry

  • Verjaardag January 9

Jerry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Jerry

    caravan achter een cherokee

    Tja over goedkoop kan je een hele pagina vullen maar waarom zou ik meer betalen voor een achterbank die nooit gebruikt word en ik heb er liever een grotere lpg tank op die plek:D. Met lpg onderbouw heb ik begrepen dat er een kleinere benzine tank in ligt en dat kan in het buitenland waar er minder lpg is lastig zijn. Of is het zo dat er voor 2000euro alleen cherokee's te koop staan die door geroest zijn? Als de cherokee met 2000kg door de alpen gaat zonder problemen zal mijn solifer 5602i die goed gestroomlijnd is en een lange dissel heeft ook geen problemen geven lijkt mij:yes:. Een extra olie koeler voor de automaat heb ik nog liggen uit mijn ford f350 dus die komt er als extra in.
  2. Jerry

    caravan achter een cherokee

    Klopt ik wil de xj gaan rijden op lpg en grijskenteken omdat dat ook voor de particulier toch iets goedkoper is. De grand cherokee vind ik wel mooier maar die is me te zwaar. Ik zoek ook op mijn gemak naar een xj van om en nabij de 2000euro. Automaat / 4liter / en op het verharde ook in zijn 4x4. Haast heb ik niet omdat ik toch best gehecht ben aan mijn 945:D. Zitten er standaard sperdiffen op de cherokee of waren dit opties?
  3. Jerry

    caravan achter een cherokee

    Hallo Chero, mijn 945lpt is licht getuned en leverd ongeveer het zelfde als de 4.0 jeep. Daarvoor had hij ook al geen enkele moeite met aanhangers maar vooral de stabiele wegligging vind ik erg goed van de volvo dus hoe is dat verschil met de cherokee?
  4. Jerry

    caravan achter een cherokee

    Ik had hetzelfde met die voorbij komende tdi busjes van tegenwoordig maar sins ik een stabilisatorkoppeling op de caravan heb is het bijna verdwenen. Ik heb wel de stabifix3 en mijn caravan is een solifer 5602i en die liggen toch al erg koersvast op de weg. Maar omdat de volvo 940 een erg sterke en stabile trekauto is ben ik wat voorzichtig om over te stappen. Waarom zit er trouwens zoveel verschil in de gewichten van de verschilende cherokee's? De lichtste die ik tegen kwam weegt 1400 op kenteken en de zwaarste 1660. De laatste was wel met lpg trouwens. En bedankt voor de snelle antwoorden.
  5. Jerry

    caravan achter een cherokee

    16liter op 100km met een caravan vind ik niet verkeerd,ik rij nu op lpg met een volvo945 1 op 5.5 met de caravan in de ardennen maar ik ga wel met 110 de hellingen op:D. Helling af doe ik het wel kalm aan trouwens. Ik begrijp verder uit jouw ervaring dat de caravan er bij 100km per uur gewoon stabiel achter hing dus dat stemt me wel gerust;). Ik zal eens gaan kijken wat er allemaal te koop staat op lpg en grijskenteken. Mvg Jerry
  6. Jerry

    caravan achter een cherokee

    Goedendag, ik ben nieuw hier en heb nog geen jeep gekocht maar ik ben het misschien van plan. Ik wil vanwege enkel klachten een auto met een automaat en nu dacht ik dat een cherokee wel leuk zou zijn. Leuke auto met karakter 4x4 en een betrouwbare automaat? Ik dacht aan een 4liter op lpg met trekhaak voor de caravan. Ik vraag me echter een paar dingen af. Is de cherokee betrouwbaar en kan ik er een tandemasser caravan achter hangen van 1400kg beladen. Dat het mag dat weet ik maar is de cherokee een stabiele trekauto of gaat hij snel slingeren. Ps ik kan de auto zelf onderhouden en sleutelen is mijn hobby. Dus zijn er hier mensen die een caravan achter de cherokee hangen of zware aanhangers? Mvg Jerry.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...