Spring naar bijdragen

josmar

Forum member
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over josmar

  • Verjaardag 03/03/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    alkmaar
  • Interests
    als er maar benzine in moet

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1989

josmar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. mag op slot. auto is vandaag op export gegaan
  2. What's on your mind?

    1. Patrick2008

      Patrick2008

      Hallo ik ben nieuw op deze forum en heb een vraag,

      ik heb een grand cherokee uit 2002 en de radio geeft problemen, nu geeft hij steeds no rds aan en heeel af en toe krijg ik wel een radiozender maar 99% niet.

      wat zou dit kunnen zijn?

  3. ik verkoop mijn cherokee 4.0l limited van 1989. de apk is tot jan. 2014 en de auto rijdt remt schakeld en stuurt prima. heeft recent veel nieuwe onderdelen gekregen, o.a. remmen schoenen en remcillinders achter, radiateur, bougie,s, bougiekabels, verdeelkap,banden en is de hemel opnieuw bekleed. de kleur is donkergrijs metaliek en ziet er voor zijn leeftijd nog behoorlijk goed uit. deze jeep heeft alle optie,s die op een limited zit o.a. automaat leer electrische ramen centrale vergrendeling electrische stoelen airco radio/cd speler enz.enz. en dan de min punten: de airco werkt niet, cv moet na gekeken worden, raam bijrijderszijde werkt niet, ruitenwisser achter werkt niet,en heeft de auto wat gebruikers sporen, wat wel heel normaal is bij een jeep van deze leeftijd. dus al met al een leuke jeep (en nu komt het) voor een nog leukere prijs. 1250,- euro 1250,- euro 1250,- euro voor meer vragen en foto,s kunt u mij altijd bellen of mailen (niet voor vragen of er nog wat met de prijs gedaan kan worden) groeten jos 0650668280
  4. zo een tps vinden valt nog niet mee.misschien hebben julie nog tips waar ik er een kan vinden of heeft er iemand nog een over die over kan nemen ?
  5. ik zoek een trotle position sensor voor een cherokee xj 4.0l uit 1989. wie oh wie helpt mij uit de brand ? gr. jos 0650668280
  6. nee de jeep staat op originele banden en denk niet dat de bak op begint te raken, deze schakeld namelijk boterzacht zonder bonken, stoten of rare geluiden. ik hoor morgen of boris nog een tps heeft anders moet ik even verder zoeken voor een tps.
  7. ik heb de stekkers enz. nagelopen en ingespoten met contactspray. ga morgen maar even kijken naar een gebruikte tps en dan kijken wat de auto doet. volgens de vorige eigenaar was er niks mis mee toen ze hem 2 jaar terug stil hebben gezet. @ gympie. inderdaad al die electronica waar is de tijd gebleven dat alles zo simpel was, kijken, probleem zien en probleem oplossen. wordt vervolgd dus.
  8. tjonge best een dure grap allemaal en dan moet het er nog in ook. misschien een gebruikte tussenbak vinden en die er onder knutsellen. maar als die coupling stuk is maakt dat dan een tikkend geluid in de bak ? dat is bij mij namelijk te horen een lichte tik maar alleen op de brug met de wielen los.
  9. daar heb je natuurlijk een punt, ga ik morgen even kijken wat er op mijn type plaatje staat. maar misschien is er hier iemand die dat zo uit zijn hoofd weet.
  10. graag want het probleem is nog steeds niet opgelost, en tips zijn nog steeds van harte welkom
  11. ga ik even doen. weet misschien iemand of er ook een tussenbak onder past van een zj uit 98 v8 motor ? er staat 249j op de bak bij model.
  12. net bij de stealer geweest en inderdaad geen aandrijving op de voorwielen. hun conclusie is dat de tussen bak finito is. wie oh wie weet of heeft er een te koop voor mij of weet iemand die deze kan reviseren ? gr. jos
  13. hallo mede jeepers mijn gc 4.0l wj uit 2000 heeft in zijn 4 fulltime geen aandrijving op zijn voorwielen glij met deze sneeuw alle kanten op. staat ie 4x4 lo dan gaat het prima en is de sneeuw voor de zon verdwenen lijkt wel. wie oh wie weet wat er aan de hand kan zijn ? want ik heb nu 2 jeeps met problemen en begin te twijvelen of ik over moet stappen op wat anders.
  14. heeft die tps alleen met de bak te maken of zijn er ook nog andere symptonen als deze stuk is ? gr. jos
  15. alvast bedankt voor de info. kan ik die dingen doormeten ? en zijn deze 2e hands ergens leuk te koop ? of is dat niet aan te raden een 2e hands sensor ? gr. jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...