Spring naar bijdragen

miteho

Forum member
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door miteho geplaatst

  1. miteho

    Cherokee '91 tekoop

    Wegens de tocht iets wat hoge kosten ben ik verplicht mijn cherokee te verkopen Het betreft een cherokee uit 91 Je kent het wel. alles erop en eraan Stoelen werken niet. Staat op de een of andere manier geen stroom op. Airco moet gevuld worden. Verder starten en lopen 230.000 km Kleur grijs prijs € 1300.-
  2. Hahaha wat leuk geschreven! Muziekje erbij..... geen muziekje erbij! Sorry moest ik even om lachen. Kwam gewoon leuk over bij mij. Ik heb er zelf zo'n kenwood in zitten.. dus helaas kan ik je niet helpen! Succes!
  3. ik zal er eens op letten.. maar over het algemeen hou ik niet zo van gerommelde geluiden bij een auto..
  4. Die van mij doet het ook als een gek. ik rijdt e altijd maar zo recht mogelijk overheen. ben trouwens wel toe aan nieuwe schokdempers.. ik hoor ze tikken
  5. Het weekend ben ik naar de ardennen gereden. Ik heb ongveer 500 km op een volle tank gereden. Best oke von ik. Zeker na al die bergen op en neer. Nu ben ik achter iets gekomen. Na een rem actie, dat ik toch ABS heb. ik dacht dat dat niet op een 91er zou zitten?
  6. Het weekend ben ik naar de ardennen gereden. Ik heb ongveer 500 km op een volle tank gereden. Best oke von ik. Zeker na al die bergen op en neer. Nu ben ik achter iets gekomen. Na een rem actie, dat ik toch ABS heb. ik dacht dat dat niet op een 91er zou zitten?
  7. hoeveel km rijden jullie met de cherokee? ben erg benieuwd!
  8. miteho

    onderdelen

    www.cherokeeparts.nl
  9. Goed, morgen ga ik er naar kijken.. zodra ik wat weet laat ik het meteen weten! Bedankt weer!
  10. Ineens een hele hoge temp! Ik vond hem de laatste tijd al snel warm worden. Maar nu werd hij dus te warm. Verwaming deed het ook niet.. Snelle conclussie geen water meer. Na invoeren van nieuw water zie ik het er langzaam uit druppelen.. Nu heb ik ergens gelezen dat er ook olie op de radiator aangesloten zit. Morgen ga ik de boel nakijken. is er nog iets wat een 'echte' cherokee kwaal is?
  11. Als ik nu weer contact 3 keer doe etc. knippert hij 5 maal. dat kan kloppen omdat ik mijn airco moet laten vullen. Meer doet hij niet! gelukkig?!
  12. Nu heb ik de kabels na het los maken van de accu 10 sec tegen eklaar gehouden e weer gemonteerd op de accu.. hoe weet ik of het resetten daadwerkelijk gebeurd is?
  13. Hoo!! daar weet ik even niks van!!? foutcodes uitlezen??? en resetten?? Wat is dit nu weer?!?!?
  14. naja dan heb ik weer iets goeds voor het milieu gedaan! Bewijst weer dat de jeep rijders geen assobak rijders zijn! haha
  15. stomme vraag misschien.. maar wat doet dan? En is dat misschien de reden van meer zuipen als de slang verrot is?
  16. miteho

    raar

    oke ik vind het goed.. licht gaat toch uit en het werkt! best dus!<_<
  17. Mijn Jeep is ineens meer gaan zuipen naar mijn idee. Ik rij zeker niet apnormaal. soms even het gas is maar dat is dan ook alles. Na onderzoek op benzine lucht heb ik niks geroken. Bij een lakkage is er toch meestal wel een aardig luchtje aan! Nu zag ik dat er een slang vanaf de luchtfilter naar het motorblok compleet naar z'n moer was. Helemaal verteerd. Ik heb hem vervangen. Maar waar is die slang voor? Slang zit voor de olie dop
  18. miteho

    raar

    Goed, Ik heb alle blokjes los gemaakt en nieuwe stekkertjes eraan gemaakt. Ook de minpol naar het frame heb ik vervangen. Voor nu weerkt hij voorlopig top! Nu raar 2! Soms blijft mijn dimlicht gewoon branden. al zet ik de schakelaar uit. na het openen en dichtdoen van mijn deur gaat hij vanzelf uit. Raar of niet?
  19. miteho

    raar

    Ik heb vanmiddag toen ik thuis kwam even gekeken. Er is duidelijk eerder gerommeld met de electra. Nu denk ik dat ik het voornamelijk moet hebben van die blauwe en grijze blokjes voorin rechts (als je voor de auto staat) onder de motorkap. Daar is het een beetje aangeslagen en met tapjes vast gemaakt. Wil die blokjes ook gaan vervangen. Weet iemand hoe dat heet en waar te verkrijgen?
  20. haha nou dat is mooi! dan is dat probleem uit de wereld! Nu dus op naar het volgende!
  21. dus kort gezegd klopt het dat daar niks in beeld staat ?
  22. Leuk! Alleen bij mij zie ik helaas dus niks!!! Geweldige auto een cherokee! Heb alleen nu wel een beetje door hoe het werkt met de Jeep.. goed.. ik zal wederom de bedrading moeten gaan nakijken neem ik aan?
  23. bovenin de hemel zit het compas en de temperatuur weergegeven. je kan dan switchen naar comp. de temperatuur verdwijnt dan en verder staat er niks in beeld. wat zou hier moeten staan? en wat is de verdere funktie ervan?
  24. miteho

    raar

    ja volgens mij klopt er geen moer van de electra van mijn auto.. moet er maar eens een middag met de meter aan gaan zitten..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...