Spring naar bijdragen

chrislinford

Forum member
  • Aantal bijdragen

    101
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Berichten geplaatst door chrislinford

  1. Volgens mij is bij de XJ conditie belangrijker dan de kilometerstand.

    De 88ers beginnen nu al aardig te roesten. Wel minder dan andere klassiekers, maar de leeftijd begint mee te spreken. Er worden inmiddels Xj's aangeboden voor prijzen waarvoor je een mooie FSJ kan kopen.Maar dat zal voor de echte liefhebber natuurlijk geen probleem zijn. Op Marktplaats staat op dit moment een XJ-Wagoneer. Ziet er op de foto's mooi uit en de prijs is heel bijzonder.

  2. Ja, dat heb ik vorig jaar allemaal geprobeerd, omdat ik heb gehoord dat dat bij sommige auto's wel geaccepteerd wordt. Ook gewoon blijven proberen zou ik zeggen. Uiteindelijk komt er vast resultaat. Het lijkt ook erg van de RDW-er af te hangen. Ze zijn op zich echt heel welwillend en servicegericht, maar de informatievoorziening is onduidelijk. Ook het trekgewicht krijgen van de helft van het gewicht van de Jeep heb ik voorgesteld(ik wist dat dit gebeurt), maar kon weer niet volgens de Rdw op dat moment. dus toen heb ik mijn papieren maar weer terug gevraagd (ik kreeg zomaar nieuwe). Ik zelf probeer het pas weer als ik een kentekennummer kan noemen van eenzelfde(type/naam) Jeep waar wel trekgegevens van bekend zijn. Je moet tenslotte gewoon je papieren opsturen voordat ze er over gaan nadenken. Mijn indruk is dat in de praktijk de papieren meteen worden vernietigd om veiligheidsredenen, daarom kreeg ik waarschijnlijk ongevraagd nieuwe opgestuurd, toen het allemaal niet ging lukken.

    • Upvote 1
  3. Welkom en goede keuze voor je Senior Jeep.

    Ik ben ook op zoek naar die gegevens. Heb al diverse kentekens van bekende J10 opgezocht, maar ze lijken allemaal geen trekgegevens geregistreerd te hebben. Ook de RDW kan niet helpen tot nu toe ze accepteren geen J20, Wagoneer of Cherokee gegevens. Er moeten toch J10 bestaan waarvan wel trekgegevens geregistreerd staan lijkt me.

  4. De mensen die onder het motto " onderstel ander koetswerk erop keuren en ryden " bewust Jeeps, Landrovers en Rangerovers met een oud chassis (nummer) aanbieden of verkopen, verpesten het voor de gewone liefhebber bij de rdw en de argeloze koper van zo'n wagen. Laat die wagens staan, dan zijn ze ook niet aantrekkelijk meer voor de "handel"!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...