Spring naar bijdragen

countryfox2004

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over countryfox2004

  • Verjaardag 05/01/1953

countryfox2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Bij mijn vorige WJ, gaf het alarm bij het afsluiten van de auto een mooi geluid. Nu wil ik het bij mijn nieuwe (WJ-2001) ook weer instellen. Volgens de handleiding kan dat gedaan worden via het dakconsolle maar als je alle stappen doorloopt, wordt de vraag NIET gesteld. Ik heb zo geen idee hoe ik dat in zou moeten stellen. Heeft iemand een idee????
  2. Nou bven ik behoorlijk bij de tijd al zeg ik het zelf, maar hier had ik ook nog niet bij stil gestaan. Niet geschoten is altijd mis. Dus daar gaan we ook nog even een vraag neer leggen.
  3. Ik heb een compleet relais liggen maar volgens zeggen kan deze zo maar niet worden ingebouwd vanwege een afwijkende bedrading?? Hierbij ook het schema:
  4. Daar ben ik dus al geweest. De Europese modellen worden in Oostenrijk geassembleerd en verschillen wezenlijk met de amerikaanse modellen op dit punt. Dus. m.a.w. coderen naar Canada is niet mogelijk. (Het relais kan er wel in trouwens). Ja, en de vraag waarom? Als je in landen rijdt waar verlichting verplicht is en je vergeet het toevallig even aan te zetten, dan is de bekeuring toch wel van dien aard dat je het automatisch wil zetten.
  5. Enabling the Daytime running lights feature (USA models) The daytime running light (DRL) feature is standard on Canadian Grand Cherokee models but can also be enabled for 1999-2004 U.S. models (dealer visit required). 1. Replace the existing low beam relay with a DRL relay (P/N 56042677AA). 2. Change the vehicle country code to "Canada" with a DRBIII® tool. 3. Reset the BCM so the country code change remains in memory. Dit is wat mij zover bekend is. In welk manual heb jij de gegevens gevonden?, dit omdat het werkplaats handboek ook terugverwijst naar de Canadese versie
  6. Heeft iemand een idee om het dimlicht van mijn WJ automatisch te laten schakelen? Ik weet dat de Amerikaanse modellen een mogelijkheid hebben om te switchen naar een Canadese uitvoering waarbij het dan mogelijk wordt, maar volgens zeggen kan dat bij de Europese modellen niet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...