Spring naar bijdragen

MadMudder

Forum member
  • Aantal bijdragen

    135
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door MadMudder

  1. Verborgen gebreken?

    Volgens mij heb je recht op reparatie.

    Ik denk wel dat deze garage bij de BOVAG aangesloten is dus zou ik daar eens heen gaan met dit geschil.

    Als je al recht zou hebben op BOVAGgarantie dan is de garantie sowieso 6 maanden. Voor de regels kijk maar eens op deze link http://www.mijnautobedrijf.nl/bovag_garantievoorwaarden.pdf

    Ook al zet de verkoper een andere termijn op de factuur de garantieperiode blijft 6 maanden. Discussiepunt kan worden dat we te maken hebben met een slijtagedeel. Je zult dus moeten aantonen dat er geen sprake is van slijtage maar van verborgen gebrek.

    Verder zeg je dat de tandwielen gelast zaten?!?! Waarschijnlijk een zgn. CO2 locker (goedkope oplossing door de satelieten aan elkaar te lassen) Dit moet je wel meteen hebben gemerkt. Je auto wil dan bijna niet de bocht om.

    Voor een vertrouwde reparatie kun je inderdaad prima bij de Nico in Wommels terecht.

    Succes

  2. Ook weer lekker thuis. Machtig gezellig weekend gehad. Lekker gereden lekker gegeten en gedronken Alles heel gehouden. Paar modificaties aan Freek zijn jeepie gemaakt en kunnen testen.

    Kon toch weer niet aan Frank zijn aansporingen ontkomen, dus maar weer samen met Freek door het meertje onderin de groeve gereden. Hebben we toch mooi het diepste punt bereikt in de groeve.We hadden ook een sportieve spotter die voorliep door het water (was wel nodig met die grote rotsblokken onder water; bedankt HJ) Mooie ervaring :yes:Je voelt je daar wel heel klein.

    Vanmiddag na de lunch de boel opgeruimd en op pad naar huis. Onderweg Evert, Bart, Dick en Hans nog tegengekomen. Voorspoedige reis gehad en lekker afgesloten met een wokchinees in 't Harde.

    Iedereen bedankt voor een mooi weekend en natuurlijk ook bedankt voor de gezelligheid.

    Tot volgende keer.

  3. Hans, wat was precies het probleem met je 360?

    Blok is na ca 900 km. toe aan een volledige revisie (lagers,zuigers,nokkenas enz . Bij de vorige revisie (was door tijdsdruk uitgeweken naar een ander bedrijf) heeft het bedrijf waarschijnlijk verzuimt het blok voldoende schoon te maken. Hierdoor is er na 2 oliewissels zoveel troep is losgekomen uit hoeken en gaten , dat het blok volledig geruiineerd is.

    Heb het blok nu weer bij mijn vertrouwde reviseur liggen. Kan waarschijnlijk de delen komende week ophalen en dan weer rap in elkaar.

    Ga je zien in Sclayn.

  4. Ja Boris, wij hebben voor de luxe van een huis gekozen (vrouwen gaan mee hé)

    Zitten in Chassanges (La Levande eind van de weg ) Is maar een kilometertje van de camping (tenminste als je weer op dezelfde camping staat) Hendrik zit met de club aan hetzelfe weggetje heb ik begrepen.

    Zijn nog beredruk om alles klaar te krijgen (trekauto's, ambulances, Jeeps en natuurlijk de boodschappen)

    Zal allemaal wel weer goedkomen.

    Rijden maandagmorgen weg om een uur om negen. Denk dat we omgeving Chalon gaan overnachten.

    Ook alvast nog veel voorpret en tot volgende week.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...