Spring naar bijdragen

Henk_J

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Henk_J geplaatst

  1. Nee, ik laat me niet zo makkelijk uit het veld slaan, maar de uitspraak van de handelaar m.b.t. het brandstofverbruik was een concrete uitspraak en iets dat ik hier kon staven aan de hand van ervaringen die anderen met vergelijkbare banden en moter hebben. Ik wilde weten of mijn indruk dat de handelaar mogelijkerwijze onbetrouwbaar is, een redelijk, danwel onredelijk vermoeden was. Ik denk dat ik daarop inmiddels een antwoord heb gekregen 😞 Er is nog een ander probleem aan de wagen, maar dat hoort niet in dit topic thuis. Goed punt. Weet iemand toevallig een betrouwbare Jeep specialist (in de buurt van Maastricht)?
  2. Je had gelijk, GPS appje bevestigd correcte snelheid. Bedankt voor de tip! Dat betekent dat mijn net aangeschafte Wrangler toch echt 1 op 3 verbruikt i.p.v. de 1 op 7 die de handelaar in de advertentie vermelde. Volgens de handelaar is er niets mis met de Wrangler, maar ligt het aan de 33ers die er onder liggen. Hij is natuurlijk bereid er naar te kijken, als ik naast de Wrangler ook mijn portomonee meebreng. Ik vrees dat de Wrangler weer terug moet naar de handelaar. (hoe verdrietig ik daar ook van word, de maandelijkse kosten voor de Wrangler had ik berekend met een verbruik van 1 op 6. Een verbruik van 1 op 3 is financieel voor mij niet te dragen). In ieder geval, bedankt voor alle reacties!
  3. Hartelijk dank voor de antwoorden! Ik dacht al dat het verbruik erg hoog is. Ik vermoed dat de O2 sensoren eens gepoetst moeten worden 🙂 Dit is een hele goede vraag. Ik vermoed van wel, maar zonder tandwieltanden te gaan tellen, weet ik dit slechts voor 80% zeker.
  4. Ik weet niet of dit de juiste plaats is om te vragen, maar is het normaal dat een 4.0i TJ op 33 mud banden een verbruik heeft van 1 op 3? (kleine stukjes snelweg, meest binnenwegen, niet off-road)? Het lijkt mij nogal aan de forse kant of ben ik naief? Ik verwacht geen waarden zoals die van de 2.5i met 1 op 8, maar ik denk dat 1 op 3 er toch wel erg ver vanaf ligt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...