Spring naar bijdragen

Wander

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Wander

  • Verjaardag 15/11/1980

Wander's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Jij ook bedankt voor de moeite.. Ik hou het zeker in de gaten.. Ik zal ook nog eens overleggen, aangezien dit volgens mij een goede deal is! Als er nieuws onder de zon is.. hoor je het gelijk!
  2. Hallo! Dank voor de snelle reactie. Het vervolg valt of staat naar mijn idee met het termijn waarop jullie de Jeep willen verkopen. Als ik eerlijk ben denk ik niet dat het voor mij binnen nu en 2 maanden aan de orde is. Ik moet sowieso mijn huidige baan opzeggen (met 2 maanden opzegtermijn) en een nieuwe baan vinden in het zuiden, voor ik een andere auto kan aanschaffen. Nu is de Jeep niet dusdanig duur dat ik er maanden voor moet sparen, maar als jullie de auto binnen een maand kwijt willen, ben ik bang dat ik verder zal moeten zoeken...
  3. Hallo Ik ben Wander en heb bijzondere interesse in de Jeep. Ik ga over een tijdje verhuizen en van baan veranderen en moet dus mijn lease auto inleveren, maar wil er wel zelf een stoere mooie bak voor terug. Aangezien ik altijd lease heb gereden heb dus nooit echt gespaard voor een auto en wil dus goedkoop beginnen.. Deze Jeep ziet er goed uit en de presentatie spreekt me aan.. Kunnen we in contact komen of wil je me wat meer info geven..? Hebben jullie uberhaupt tips waar ik op moet letten bij de aanschaf van een dergelijk jeep? groeten, Wander (Groningen)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...