Spring naar bijdragen

Theo Winter

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Theo Winter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. De ZJ start weer nadat ik de paars/gele draad aan massa heb gelegd. Met dank aan You Tube! Het was dus toch een alarm error. Iedereen bedankt voor het meedenken!
  2. Zag zojuist een You Tube filmpje dat ze de paars/gele draad aan massa leggen, bedoel je dat Masis?
  3. Zou ook maar zo kunnen, alleen heb ik geen afstandsbediening bij de auto. 1 sleutel is alles wat er is,...dat die koplampen aan en uit gaan zou natuurlijk alarm kunnen zijn.....
  4. Accu goed, alarmsysteem zal er vast wel opzitten, geen idee... Op de een of andere manier schakeld hij de ontsteking uit heb ik het idee...en geeft dan een alarmsignaal via de koplampen, aan -uit-aan-uit enz.. Misschien krukassensor?..
  5. Hij start normaal op benzine en schakeld na zo'n 2 minuten over op LPG, doordat de motor koud is loopt hij zowiezo niet op LPG. Op Benzine loopt ie 2 seconden en valt uit. en dan gaan de koplampen aan en uit alsof ze alarmlicht zijn,..
  6. Hallo, mijn 1998 ZJ Grand cherokee 5.9 V8 wil niet meer aanslaan. Na een normale rit thuisgekomen (op LPG/Prins systeem), auto uit gezet op de parkeerplaats. Na +/- 9 uur wil ik de auto starten, maar loopt 2 seconden (start op Benzine/G3!), en slaat weer af. En de koplampen gaan aan en uit knipperen..... Relais van de brandstofpomp ff overbrugd, dan hoor je de brandstofpomp lopen, dus dat zou goed moeten zijn. Accu al een half uur losgekoppeld om de Ecu te laten resetten, maar helpt niks, Iemand een idee wat deze storing zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...