Jump to content

bucksplace

Forum member
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. bucksplace

  geen idee wat voor lift 2", 4"?

  je hebt gelijk, er zaten 33" mud tires onder, die bandjes trilde zo erg, dat m,n vullingen bijna uit de kiezen rammelden. ook was de auto in zijn 5 niet meer voorruit te branden meisje had als verjaardags verrasing de auto op laten knappen en er nieuwe banden onder laten zetten, maar helaas hadden ze de originele maat besteld.... zat zelf aan 31" AT te denken, aangezien ik hiermee toch niet mee terrein ga rijden, op wat boerenlandweggetjes na.
 2. bucksplace

  geen idee wat voor lift 2", 4"?

  👍 zijn al besteld en gaan ook vervangen worden
 3. bucksplace

  geen idee wat voor lift 2", 4"?

  ja had hier ook al een beetje mijn twijfels over. heb bij de auto aardig wat extra spul meegekregen, waaronder 3 sets originel shackles, ff setje bijbestellen , en die er maar onder gooien
 4. sinds ik deze jeep heb gekocht en al het onderhoud zelf doe, ben ik er nog steeds niet over uit wat voor lift deze heeft ondergaan. ben zelf nog een beginner wat dit betreft er liggen 5 blads leafsprings onder met rs 5000 rancho dempers. ook de tussenbak is verlaagd. iemand enig idee om hier achter te komen?
 5. bucksplace

  ook ff voorstellen

  laten we eerlijk zijn, na drie jaar in weer en wind stil te hebben gestaan, had ik er weinig hoop in voor die prijs alles was groen uitgeslagen, body en banden, remmen werkten niet meer (handrem gelukkig nog wel), accu dood dus konden hem niet testen of naar huis rijden. eerst maar eens met hulp van m,n buurman (automonteur) naar zijn oprit gesleept en er een nieuwe accu ingehangen. en wat denk je...verbazend... na drie jaar stilstaan starten en lopen als een zonnetje, daarna remmerij gespoeld en ontlucht en gauw een testrondje gemaakt... moest daarna weer een paar maanden weg, maar als verrassing had moeders de vrouw bij thuiskomst de auto al volledig laten nalopen en er een apk opzitten. garage houder doet veel landrovers en 4x4 onderhoud en vertelde me dat de auto, gezien zijn leeftijd (op een paar kleine roestplekjes) volledig hard is en in bijna redelijk goede staat. wil niet zeggen dat er technisch nog een hoop verbeterd cq veranderd moet worden (gewoon slijtage/ouderdom) en ikzelf, wat jeep's betreft, nog een hoop moet leren.
 6. bucksplace

  ook ff voorstellen

  Hallo allemaal Ik ben Buck, 51 jaartjes oud en werk als hoofdmachinist op de grote vaart. sinds vorig jaar ben ik met een mazzeltje (500 euries) in het bezit gekomen van een YJ 1990 via een bevriende gepensioneerde collega. Deze had er een jaar of 2 in gereden maar sinds 2014 stond de jeep "wortels" te kweken op de oprit. na 3 jaar vond ik het wel welletjes geweest en gevraagd wat nu eens de bedoeling was, al met al wist hij het niet en anders ging de jeep maar naar de sloop......😮. ik zeg nog tegen hem , die geven er 500 eurie voor....dat kan ik ook wel... volgende dag was ik dus ik het bezit van een jeep.....
×