Spring naar bijdragen

RedLaredo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door RedLaredo

  1. 42 minutes ago, Adebisi said:

    Wat Ab al aangaf, heb je dit al gedaan? Een niet goedwerkende sensor geeft een aantal van deze symptomen. Indien nodig zou ik wel aanraden om de sensor te vervangen met een OEM sensor van Mopar. Olie filters kan ik die van Wix aanraden.

    Nee de garage kon niet mechanisch oliedruk meten🙈  Hier een foto van wat er nu op zit qua olie filter en sensor

    220B3282-13DE-43D4-B120-D6CAAA2E3FDC.jpeg

  2. Vandaag even een stukje gereden. Olie en filter ververst, echter nu is de druk bij koude start bijna maximaal, en eenmaal warm 1 streep over de 3. Warm stationair precies 3. Hij rijdt en schakelt verder prima. Maar druk loopt als de motor nog niet op bedrijfstemperatuur is echt op tot maximaal. Sleutel probleem heeft zich tot op heden zelf opgelost🤔

  3. Siert ik heb een reserve sleutel, dacht dat ik er maar één had, maar gelukkig nog ééntje gevonden. Ik belde vanmorgen de garage of hij iets aan de tips and tricks had die ik had gevonden op verschillende forums. Hij zei ‘vanmorgen starte hij direct en blijft lopen. Ik ga in t nieuwe jaar even langs een specialist en laat de hele auto ff nalopen. Bedankt allemaal fijne dagen!

  4. Hallo allemaal, 

    ik had ooit een rode zj laredo vandaar de naam. Heb sinds kort een xj uit 98 met bijna 3 ton op de teller. Toen ik hem kocht oliedruk netjes op 3. Sinds een paar dagen bij koude start alles ok, maar eenmaal op bedrijfstemperatuur zakt bij het naderen van rotonde/stoplicht/kruising de oliedruk dramatisch. Vandaag sloeg de motor zelfs af. Motor loopt prima, enig idee iemand?

  5. Hallo allemaal, 

    Mijn naam is Auke en ik heb recentelijk een Grand Cherokee Laredo 5.2 uit ‘95 aangeschaft als dailydriver. En een zeer gaaf (als in netjes) exemplaar.Ik hoop op via dit forum onderdelen te vinden, kennis op te doen en wat iets meer zij. 

     

    Gr Auke

    36A3FFB8-686B-4A55-8DCA-C375F4A87C22.jpeg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...