Jump to content

RedLaredo

Forum member
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RedLaredo

 1. Nee de garage kon niet mechanisch oliedruk meten🙈 Hier een foto van wat er nu op zit qua olie filter en sensor
 2. Vandaag even een stukje gereden. Olie en filter ververst, echter nu is de druk bij koude start bijna maximaal, en eenmaal warm 1 streep over de 3. Warm stationair precies 3. Hij rijdt en schakelt verder prima. Maar druk loopt als de motor nog niet op bedrijfstemperatuur is echt op tot maximaal. Sleutel probleem heeft zich tot op heden zelf opgelost🤔
 3. Siert ik heb een reserve sleutel, dacht dat ik er maar één had, maar gelukkig nog ééntje gevonden. Ik belde vanmorgen de garage of hij iets aan de tips and tricks had die ik had gevonden op verschillende forums. Hij zei ‘vanmorgen starte hij direct en blijft lopen. Ik ga in t nieuwe jaar even langs een specialist en laat de hele auto ff nalopen. Bedankt allemaal fijne dagen!
 4. Belde net de garage om te vragen of mn auto klaar was. Blijkt mn auto zn sleutel niet te herkennen. Start wel, maar slaat na een paar seconden weer af. Gaat ook waarschuwingslampje met sleutel branden met een streep er doorheen. Iemand een idee hoe dit op te lossen?
 5. Laat morgen mn olie verversen. Kijken of het soelaas biedt. De andere punten ook top. Hou jullie op de hoogte, bedankt zover!
 6. Hallo allemaal, ik had ooit een rode zj laredo vandaar de naam. Heb sinds kort een xj uit 98 met bijna 3 ton op de teller. Toen ik hem kocht oliedruk netjes op 3. Sinds een paar dagen bij koude start alles ok, maar eenmaal op bedrijfstemperatuur zakt bij het naderen van rotonde/stoplicht/kruising de oliedruk dramatisch. Vandaag sloeg de motor zelfs af. Motor loopt prima, enig idee iemand?
 7. Welke automaatbakolie moet er in een 5.9 V8 Wagoneer van 84?
 8. Daar heb ik volgens mij op FB al mee gesproken. Maar iig bedankt!
 9. Ja die zitten er nu onder😂 Ik wil de originele 5 spaak dus!
 10. Hallo allemaal, Mijn naam is Auke en ik heb recentelijk een Grand Cherokee Laredo 5.2 uit ‘95 aangeschaft als dailydriver. En een zeer gaaf (als in netjes) exemplaar.Ik hoop op via dit forum onderdelen te vinden, kennis op te doen en wat iets meer zij. Gr Auke
 11. Ik ben op zoek naar de originele vijfspaaks velg voor een Grand Cherokee uit 1995. Ik ben nieuw hier, en heb deze Jeep.
×
×
 • Create New...