Spring naar bijdragen

LB1

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over LB1

  • Verjaardag 07/03/1967

LB1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo allemaal, Ik zoek een achterruit voor mijn GW (model 1990) want mijn achterruitverwarming is stuk. Dus als je er een weet waarvan de achterruit verwarming het doet dan hoor ik het graag. Bvd. Bart.
  2. Ik ga een GC HO Overland uit 2002 kopen maar er zitten velgen op die meegespoten zijn (donkergrijs) in de kleur van de auto. Ik vind ze niet mooi en wil graag een set originele LM velgen. Wie weet waar die te krijgen zijn? Nieuw of liever 2e hands?
  3. Ook ik ben nieuw hier en zit met hetzelfde probleem. Ik ben me ook aan het orienteren op een Wagoneer (belastingvrij) en heb al 2 keer gekeken bij Wagoneer. nl. Vorig jaar zomer en afgelopen zaterdag. Ad heeft in het afgelopen jaar geen nieuwe auto's erbij gekregen omdat hij gaat verhuizen naar Schiphol-Rijk zegt hij. Een grotere loods met meer werkruimte. Wat mij opviel is dat hij geen officiele monteurs heeft rondlopen en dat zijn reparatieauto's wel erg lang bij hem stilstaan. M.a.w.: als je iets wilt laten repareren bij hem dan denk ik dat je je WG zo maar een paar weken moet missen. Ik heb wel twee restauratieprojecten zien staan. Volledig kaal gehaald chassis en koets. Ad gaf aan dat deze projecten in vier maanden tijd worden opgebouwd tot een volledig nieuwe Wagoneer. Kostprijs ligt dan wel rond de 30 K. Dat is mij veel te veel geld. Ik zit te denken aan een budget van 15 K maar voor dat bedrag heeft hij niet veel keus. Zijn er nog andere adressen waar betrouwbare Wagoneers worden aangeboden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...