Spring naar bijdragen

bjornnl

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wagoneer
  • Bouwjaar
    1972

bjornnl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. bjornnl

    Amc 360 gezocht

    Bedankt voor jullie snelle reacties! Ombouw naar een chevy 350 heb ik al enigszins bekeken, als ik t goed heb, heb ik daarvoor nodig motorsteunen, een adapter voor de automaat en een andere radiateur. Al met al denk ik dan op dezelfde kosten als een revisie van de amc motor uit te komen (in ieder geval 3000 euro of meer), aangezien de onderdelen dan ook nog uit de us moeten komen. Eerlijk gezegd ben ik op dit moment nog niet bereid om zoveel uit te geven, ik zou het liefst de wagoneer nu lopend maken voor maximaal zo'n 2000 euro. Op termijn geef ik dan misschien wel meer uit ipv nu meteen een motorrevisie of ombouw te doen, maar ik hoop voor die 2000 euro een motor te hebben waar ik een paar jaar mee kan doen. Ik rijd overigens niet veel want ik ben 6 maanden per jaar voor werk in het buitenland en als ik dan thuis ben ben ik vrij. De bedoeling is dus wel dat het een, 'daily driver' word, maar om te beginnen moet ie dus eerst eens lopen. Met dit in gedachten, hebben jullie misschien nog andere ideeën of inzichten?
  2. bjornnl

    Amc 360 gezocht

    Bedankt voor de tip, heb EPS een mail gestuurd! Het is wat mij betreft ook enigszins afhankelijk van hun prijzen of ik t erg vind als er geen (goede) garantie op zit. Wat ik alleen niet begrijp, geen garantie bij inbouw in een jeep, maar wel in een amc auto dan?
  3. bjornnl

    Amc 360 gezocht

    Hoi, Nieuw op dit forum, maar sinds kort eigenaar van een jeep wagoneer uit 72. De motor is echter kapot, en ben zodoende opzoek naar een vervangende motor! Mocht iemand een compleet motorblok te koop hebben of weten dan hoor ik t graag! Gaat dan om een AMC 360 motor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...