Jump to content

JeepMark

Forum member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Renegade
 • Bouwjaar
  2014
 1. Beste leden,Ik heb een vraag omtrent een bonk bij het schakelen in de lage versnellingen. Twee jaar geleden heb ik hier ook last van gehad, maar toen was het opeens verdwenen. Het is wel opmerkelijk dat het erger is geworden na het loshalen van de accu. De wegenwacht heeft dit pas geleden gedaan, omdat de auto niet wilde starten. Dit was geen accu, maar een storing in de computer. Kan er een verband zijn met dit 'bonkend probleem? Alvast bedankt voor jullie hulp!
 2. Gisteren contact gehad met de dealer. Deze geeft aan dat er voor deze Renegade een service bericht is voor trillingen in het stuur. Door een aanpassing zou dit op te lossen zijn. Nu maar hopen dat dit ook het probleem is.
 3. Vandaag een proefrit gemaakt in een andere Renegade uit hetzelfde jaar en km-stand, maar ook deze auto trilt over de weg. De garage zegt dat de vering achter heel stijf is. Het gekke is dat het er echt een soort van in is geslopen. Zou het vervangen van de schokdempers zinvol zijn? Is het niet gewoon een Renegade probleem? Alvast dank voor jullie hulp!
 4. Beste leden, Sinds enige tijd heb ik te kampen met een bepaalde onbalans in de auto die te vergelijken is met onbalans in de banden. Een soort van dribbelen. De auto is al getest met 2 sets banden, 2x uitgelijnd, gecontroleerd op speling, maar zonder resultaat. Het betreft een 2wd Renegade uit 2015 met 65000 km op de teller. Iemand een idee wat het zou kunnen zijn? Alvast bedankt!!
 5. Beste Forumleden, Sinds twee weken ben de gelukkige eigenaar van een Jeep Renegade, alleen ben ik niet geheel gelukkig met het geluid wat ik af en toe hoor (zie video). Het tikkende geluid is in de meeste gevallen bij stationair draaien en duurt meestal maar zo'n halve minuut. Daarna is het niet meer te horen. Weten jullie waar dit geluid vandaan zou kunnen komen? Ik zou heel blij zijn met jullie expertise! Groet, Mark IMG_6452.MOV
×
×
 • Create New...