Spring naar bijdragen

automaatje1993

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door automaatje1993 geplaatst

  1. Ik ben inmiddels een stap verder. Vandaag weer iemand er naar laten kijken..pomp schijn tóch te draaien maar blijkbaar is hij op. draait nog maar heeft geen kracht meer om genoeg bar op te brengen. Inmiddels een nieuwe juiste gevonden.. nu nog wachten tot de regen ophoudt ergens de komende dagen. Blij dat het dus blijkbaar niét in de bedrading zit! dank voor de tips!!
  2. mogge! helaas is het bij mijn cherokee anders...Ik heb er niet zelf aan lopen klooien overigens. Bij mij is er geen weerstandsblok met een groene draad maar een vaag relais waar een aantal draden ingaan maar waar er slechts eentje verder gaat.. als ik die loshaal stopt de motor gelijk.
  3. Mogge, Ik krijg foutcode 200 bij het uploaden van een foto van 4.16 MB. geen idee. iemand tips? danku
  4. hallo, Mijn XJ uit 93 op LPG wil sinds een tijdje niet meer op benzine lopen. Ik heb er naar laten kijken door iemand en die wist mij te vertellen dat de pomp kapot is.. Via die zelfde man een nieuwe besteld en vandaag de pomp er uit gehaald. bleek zowieso niet de zelfde pomp (!) en toen ik rechtstreeks stroom zette op de oude draaide die gewoon..Alles weer terug in gebouwd. Pomp ligt het dus niet aan. Pomp gaat niet draaien op de benzinestand dus die krijgt geen stroom. Ik heb ergens ooit hier gelezen dat de brandstofpomp een zekering heeft ergens onder de motorkap maar kan hem niet vinden.. iemand een tip of aanwijzing? grtzzz
  5. update: Ook de thermostaat vervangen en de Fan doet wat hij moet. Motor blijft voor het eerst en sinds ik hem heb, geweldig op temperatuur. Blij!
  6. hoi John, ach het was maar eventjes pijnlijk hoor. Sorry voor de late reactie.. ja dat zijn alletwee opties waar ik ook aan denk nu. kan ik zoiets testen zonder demontage van het thermostaathuis en of de radiator denk je?
  7. nou..de fan doet het prima hoor. Hij draait bij warme motor als een niet tegen te houden bezetene en sloeg een stukje uit mijn duim
  8. ok. een viscosekoppeling.. viel niet mee om daar iets over te vinden maar toch gelukt. De rechter fan (met gezicht naar de auto) zou dus alleen voor de airco zijn? Mijn jeep heeft geen airco en daarbij gaat die fan dus wél draaien als ik het stekkertje op het thermostaathuis loshaal. Ook zakt de temperatuur dan binnen enkele minuten. De linker fan, de visco, draait permanent mee. De krant-test ga ik zometeen uitvoeren. wordt vervolgd.
  9. Hoi John. Bedankt voor je reactie. Eh...visco vin? Wat is een visco? Btw ik heb geen airco. Zeker op zonnige dagen wordt de motor behoorlijk warm en kan ik aan de voorzijde mijn hand niet op de kap leggen. Als ik de stekker van de sensor los haal en de (revhter) fan draait mee is er niks aan de hand.
  10. hallo! Ik ben Ed uit Rotterdam Nieuw hier.. heb een xj 4.0 ho uit 93 op lpg waar ik al heel erg veel aan heb gedaan en langzamerhand is het een fijn rijdende auto aan het worden. Veel mechanische onderdelen vervangen en nu heb ik het volgende probleem: Hij neigt nog steeds naar warm lopen.. kwam er achter dat de electrische fan niet aanslaat. als ik de stekker op het thermostaathuis los haal gaat hij wél draaien. Kapotte koelwatersensor dus zou je denken..vervangende 2e hands gekocht maar nog steed niet. Vandaag een nieuwe er in maar nog steeds niet.. iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...