Spring naar bijdragen

Jeep-San

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2005

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Jeep-San's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wederom bedankt voor al jullie reacties! Nadat ik mijzelf beter heb laten informeren en ingelezen heb, heb ik toch voor een andere TJ gekozen: Dit is een 2.5 uit 2005 met 125K km's. Hij heeft maar 1 eigenaar gehad en zijn service is altijd doorgevoerd. Hij heeft aan de passagierskant (zie foto) wat schade, maar dat is puur en alleen carrosserie. De spatborden zijn ook beschadigd, maar die wil ik sowieso vervangen. Nu wil ik hem stap voor stap gaan upgraden; Schade laten repareren, andere kleur (folie of spuiten), iets verhogen, zwarte staal velgen en een hardtop kopen. Wat raden jullie aan wat betreft het verhogen? Ik zou graag naar zoiets willen. Niet te extreem. Als ik 15" wielen heb, aan wat voor banden moet ik denken om dit effect te krijgen?
  2. Ten eerste allemaal bedankt voor jullie reacties! Deze jeep heeft idd altijd netjes zijn onderhoud gehad. Volledige geschiedenis is bekend en bijgehouden. Hij lekt niet aan de onderkant voor zo ver ik heb kunnen zien. Wel startte hij moeizaam (het was -6), maar dat had te maken met de koppelingskabel volgens de verkoper. De traanplaatstrips op de deuren zijn er gewoon opgeplakt en één ervan laat al aardig los. Ik kan geen roest vinden bij de achterwielen... Wel is er wat oppervlakkig roest op de scharnieren van de deuren. Verder is er een wat grotere plek roest op de bodem aan de binnenkant aan de linkerkant achter de bestuurdersstoel. Daar waar hij vastzit aan de bodem. De prijs is erg aantrekkelijk, maar ik weet me eerlijk gezegd niet waar ik wijs aan doe. Ik laat nog wel weten wat ik besluit.
  3. Hallo, Ik wil al een geruime tijd een Wrangler kopen en nu heb ik er een gevonden uit '97 (4.0 Sport, handbak) Hij heeft 225k KM's gelopen en hij heeft "geregeld" onderhoud gekregen. Nu neem ik morgen contact op met de garage om hier een duidelijker antwoord op te krijgen, maar kan iemand mij misschien vertellen waar op te letten etc? Bijv. als hij inderdaad altijd netjes zijn service heeft gehad, waar moet ik dan op rekenen met zo'n KM stand? Alvast bedankt voor jullie tijd en moeite! Sander
×
×
  • Nieuwe aanmaken...