Spring naar bijdragen

Wijnand 3.8

Forum member
  • Aantal bijdragen

    80
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    8

Berichten geplaatst door Wijnand 3.8

  1. Voor een fles wijn of gratis af te halen een set side bars. Ze zaten op onze Jeep bij aankoop. Na wat aanpassingen vond ik het mooier om deze te vervangen voor zwarte. Vandaar dat deze nu in de weg liggen. Bovenop zit een zwarte kunstof rand om makkelijk in te stappen. Alle bouten zitten erbij behalve die klemmen die onder de Jeep zitten en als schroefdraad dienen. Bij de meeste zitten deze standaard op de Jeep. Ze zijn gebruikt maar kunnen nog makkelijk een ronde mee. Extra foto's kunnen op aanvraag gestuurd worden.

    Jeep.jpg

  2. Ik heb speciaal hiervoor een paar stratenmakers handschoenen achterin liggen. Na afloop altijd goed je wielen schoonvegen aan de binnenkant. Als je 2 gram lood verliest trilt je stuur al. Kan je nagaan wat er gebeurd als je 2 kilo zand aan de binnenkant hebt hangen! Geen zorgen maken, schoonmaken en hup weer het veld in.

  3. Wij gebruiken de walkie talkie. Deze:

    motorola-portofoon-tlkr-t80.jpg

    Deze maakt gebuikt van de 8 vrije kanalen en heeft bij elk van de 8 ook nog 121 subkanalen. Daarmee is ruim voldoende privacy aanwezig. Mijn ervaring is dat deze ongeveer 1 km ver komt in de auto. Voor ons werkt dit prima tijdens Jeep dagen.

  4. Ik heb er 1,5 jaar over gedaan om er achter te komen wat ik mooi vind. Er is zo veel keus. Je kan kiezen om hem aan te laten sluiten op de fender flares of voor wat extra pit juist niet. Uiteindelijk heb ik voor het niet aansluiten gekozen met lier. Ik heb ook meteen een bijpassende skidplate gekocht. Het past allemaal mooi bij elkaar en beschermt ook goed.

    jeep_roel.jpg

    11548.02_installed_grande.jpg?v=15296084

  5. Wij zijn weer thuis van een heerlijke dagje Jeepen. De tourrit heeft ons echt doen verbazen. Wat een mooie en afwisselende rit. Niet te lang waardoor er ook nog voldoende tijd was om te spelen in de (Jeep) speeltuin die halverwege de rit voor ons klaar stond. Hartelijke dank voor deze prachtige dag en natuurlijk ook voor de hulp van alle Marchals.

  6. Wanneer is de auto voor het laatst uitgelijnd? Bij mij scheelde dat enorm na de installatie van 1,75 inch verhoging en nieuwe velgen met banden. Ben je van A/T banden naar T/A banden gegaan? Zo ja dan zou je de bandenspanning kunnen controleren en iets aanpassen. Maar ik denk dat uitlijnen de oplossing gaat zijn. Je moet dit wel laten doen bij een bedrijf die dit ook echt kan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...